Peste 25 de restaurante si peste 50 de sortimente de burgeri, la Burgerfest 2017

Cea de-a treia editie a festivalului Burgerfest isi deschide portile astazi, incepand cu ora 17, in Bucuresti, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu 162-164). Vom avea trei zile de festin, cu zeci de sortimente de burgeri, cu activitati pentru cei mari si pentru cei mici si, bineinteles, muzica buna.

Ziua de vineri este rezervata degustarii burgerilor, sambata debuteaza intrecerea bucatarilor amatori, iar duminica incepe competitia restaurantelor pentru titlul de ”Cel mai bun burger” al acestei editii a festivalului, festivitatea de premiere fiind programata pentru ora 18:30.

Editia 2017 a Burgerfest isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovatori — de la ‘clasicii’ cu vita Black Angus la cei atipici, gatiti cu rata, miel sau capra pana la combinatii suprinzatoare, cu branza, hummus, avocado sau fructe de mare. La festivalul burgerilor vor fi prezente peste 25 de restaurante din intreaga tara — din Bucuresti, dar si din orase precum Brasov, Cluj-Napoca, Ramnicu-Valcea si Targu Mures.

Printre acestea se numara: Big John, Birria, Bistro de l’Arte, BurgerBar, Burger House, Circus Pub, Furgoneta, Lupo & Co, RE:Modelier, The Flying Pig, Switch.eat, Zvetto Burger Bar etc.
Pentru ca participantii sa poata gusta cat mai multe feluri, atat burgerii, cat si preturile lor vor fi mai mici. Astfel, ei vor cantari circa 200 de grame.

Detalii despre vendori, concerte, precum si intregul program, modalitati si reguli de acces, se pot gasi aici.

http://burgerfest.mixtopia.ro/

Cmentariile sunt închise