THAIco SPA România desemnată CONTINENTAL Winner 2021

THAIco SPA, liderul pieței românești de servicii SPA asiatice, i-a fost acordată distincția Continental Winner 2021 | Europa la categoria Luxury Traditional SPA, în cadrul Galei World Luxury Spa Awards care a avut loc în Mauritius.

THAIco SPA este cel mai mare dezvoltator de centre luxury SPA din București, cu trei locații ultra-centrale în Piața Victoriei și Calea Victoriei.

Cel mai recent proiect THAIco SPA, lansat luna trecută în interiorul hotelului Radisson Blu din București, cu o investiție de aproximativ 500.000 euro pentru o suprafață de 500 de metri pătrați, se remarcă prin arhitectura orientală de înaltă clasă cu finisaje complexe ce creează spații naturale, specifice pentru masaje tradiționale asiatice.

Primul centru deschis în 2016, într-o vilă interbelică din apropierea Pieței Victoriei din capitală, are un design oriental care invită la relaxare și visare. În cadrul centrului sunt disponibile o serie de tratamente pentru minte, corp și suflet, prin care clienții își recapătă pacea, calmul și armonia. Într-un cadru unic, în care terapeutele îmbină practicile asiatice: masaj, presopunctură, streching, aromaterapie, cu cele internaționale de succes, fiecare client beneficiază de o experiență senzorială memorabilă.

Cel de-al doilea centru THAIco SPA este amplasat în incinta hotelului NOVOTEL de pe Calea Victoriei și oferă servicii noi, pentru că grija pentru sănătate și pentru un tonus bun este un proces continuu, oaspeții beneficiază de piscină și de echipamentele necesare pentru a-și continua rutina zilnică de exerciții fizice. Terapiile SPA asiatice sunt dedicate celor care vor să se elibereze de stresul unui zbor lung, al unei zile încărcate și aduc un plus de relaxare celor care își petrec vacanța în România.

Experiența serviciilor THAIco SPA implică un ritual în care clienții pășesc mai întâi în sanctuarul liniștii și relaxării, savurează o băutură caldă, se delectează la hammam, la saunele: uscată și umedă, și beneficiază de „mâinile tămăduitoare” ale terapeutelor profesioniste. Toate încăperile sunt amenajate în stil asiatic, cu lumini difuze, mobilier originar din Orientul Mijlociu, accesorii din materiale autentice, candelabre & statuete ce amintesc de templele budiste, lenjerie fină, prosoape de baie moi, miresme exotice.

Mixul dintre poziționare, arhitectură, terapeuți, ingredientele orientale au poziționat THAIco SPA în topul listei spa-urilor din București atât pentru români, cât și pentru turiștii străini.

World Luxury Spa Awards este cea mai înaltă distincție acordată industriei SPA de lux, oferind recunoaștere internațională prin voturile acrodate de oaspeți, călători și operatori din industrie. Peste 250.000 de călători internaționali votează în fiecare an pe o perioadă de patru săptămâni pentru a selecta câștigătorii, iar Spa-urile de lux au posibilitatea de a participa la World Luxury Spa Awards prin înscrierea în categorii care își prezintă punctele de vânzare, destinațiile și facilitățile unice.

Cmentariile sunt închise