Te așteptăm la cea de-a doua ediție a Foodservice & Hospitality Expo

Ne despart doar 8 zile de cel mai mare eveniment dedicat industriei Horeca – Foodservice & Hospitality Expo, desfășurat în perioada 21-23 septembrie 2019 la Romexpo, pavilion B1.

Peste 60 de expozanti isi vor prezenta portofoliu de produse si servicii. Timp de 3 zile vizitatorii vor putea descoperi toate noutatile si tendintele din HORECA.

Pe lângă oportunitatea de a cunoaște cei mai importanți jucători ai industriei, evenimentul va oferi ocazia de a urmări show-uri culinare de excepție, demonstrații ale unor barmani experimentați și access la know-how-ul unor profesioniști dedicați.

Astfel, sâmbătă 21 septembrie vă invităm să-l cunoașteți pe Chef Cătălin Petrescu care va susține o demonstrație privind abordările asociate bucătăriei asiatice contemporane. Chef Samuel le Torriellec are o reputație care îl precede în ce privește extravaganța și bunul gust, ne va încânta și el simțurile într-un show culinar. Pentru pasionații de vin, avem un invitat surpriză – Virgil Mănescu, care ne va îndruma într-un periplu viti-vinicol.

 

Duminică, 22 septembrie, pe lângă informații relevante privind felul în care putem asocia berea potrivită unui anumit fel de mâncare, vom avea ocazia unei demonstrații live într-un tandem inedit: Chef Bogdan Vavrita & Sergiu Nedelea.

Luni, 23 septembrie marchează și ultima zi a Foodservice & Hospitality Expo, iar cel mai important moment va fi o demonstrație culinară din partea unui membru de seamă al avangardei gastronomice a Spaniei și deținător a două stele Michelin – Chef Kiko Moya.

Accesul la Foodservice & Hospitality Expo, este permis doar in urma inscrierii pe www.horecainsight.ro/expo/ .Reprezentantii locatiilor Horeca beneficiaza de reducere de 100% folosind voucherul: HORECA-ZWD.

Horeca Insight este cea mai vastă platforma de comunicare B2B pentru industria Horeca, oferind informații actuale și analize ale pieței locale și internaționale. Horeca Insight organizează unica expoziție de pe piața locală cu participare internațională dedicată exclusiv sectorului B2B HORECA – FoodService & Hospitality Expo. Expoziția se desfășoară pe durata a 3 zile, 21-23 septembrie 2019, la ROMEXPO, și va curprinde sesiuni de gătit, seminarii și prezentări.

 

Cmentariile sunt închise