Street FOOD Festival in Bucuresti: intre 3 si 5 noiembrie, la Kaufland Barbu Vacarescu

Street FOOD Festival din Bucuresti va avea loc week-end-ul acesta, 3-5 noiembrie 2017, la Kaufland Barbu Vacarescu. Evenimentul va avea loc in parcarea magazinului, in cele trei zile intre orele 12.00 si 23.00, iar accesul este gratuit.

Vor fi prezenti 27 de vendori din toate colturile tarii: Stradale, Kaufland Bus, Arrosticini, Elemoszia, Nori Yakitori, Cimbru si multi altii.

Vizitatorii vor avea ocazia sa savureze preparatele speciale ale unor chefi celebri, precum Chef Foa, Catalin Jernoiu si Nicu Craciun. „Chef Foa va participa la eveniment cu deja faimosul sau Foa’s Pastrami – piept de vita scos din „brine” dupa 7 zile; Chef Nicu Craciun de la Cimbru gateste sandwich-uri numai cu paine cu maia proaspata, vita de cea mai inalta calitate si sosuri artizanale in combinatii neasteptate. Robert Petrescu, castigatorul editiei Masterchef din 2017, va fi prezent cu food truck-ul sau specializat in mancare de strada nipona, iar Camionetta va gati pizza napoletana vero la un cuptor pe lemne de doua tone care ajunge la temperaturi de 500 de grade. Chef Catalin Jernoiu, care gateste de la varsta de 16 ani si artizanul din spatele Zahana 33 Grill, va participa de asemenea la eveniment cu binecunoscutele sale preparate la gratar”, spun organizatorii.

In fiecare seara, atmosfera va fi completata de concerte. Lista completa a vendorilor din cadrul Street Food Festival Barbu Vacarescu si programul concertelor se gasesc pe pagina evenimentului – Street FOOD pe Barbu Vacarescu.

Primul Street Food Festival din Romania a avut loc intre 6-9 iulie 2016 in Cluj-Napoca. In acelasi an, Street Food Festival a ajuns la Iasi si Oradea. Anul 2017 a adus o evolutie semnificativa in ceea ce inseamna street food-ul ca experienta, festivalul traversand urmatoarele orase: Oradea, Iasi, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brasov, Alba, Bacau, Timisoara.  

Cmentariile sunt închise