Starbucks deschide o noua cafenea tip Reserve, in Centrul Vechi al Bucurestiului

Starbucks a deschis recent o noua cafenea tip Reserve, in care se serveste gama de cafea Reserve, brandul brandul high-end al gigantului american. Pe langa gama Starbucks Reserve, disponibila in editie limitata, cafeneaua dispune de trei metode inovatoare de preparare, inclusiv sistemul Clover®.

Noua cafenea Starbucks Reserve este situata intr-o cladire din Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Lipscani, si are  un spatiu de 395 mp, imparti pe doua niveluri. „Arhitectura originala si caracteristicile distincte, precum scara si balustradele, au fost pastrate si integrate in design-ul modern, cu puternic accent industrial. Confortul si atmosfera calda le permit clientilor sa se relaxeze si sa se bucure de amestecul perfect de cafea prajita si aromele tentante ale unora dintre cele mai fine cafele din lume”, spun reprezentantii Starbucks.

Clientii se pot bucura de o bautura clasica Starbucks pe baza de espresso sau sa incerce o cafea preparata folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidentiind un aspect diferit al cafelei. In ceea ce priveste gama sortimentala, sunt disponibile unele dintre cele mai rare cafele din lume – Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aroma unica, disponibila numai pentru cateva luni si in cantitati limitate.

„Suntem incantati sa aducem cafeaua Starbucks Reserve impreuna cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei intr-un spatiu nou atat de frumos, pentru iubitorii nostri de cafea din Bucuresti. Clientii pot explora intreaga gama a celor mai fine cafele Starbucks sau pot incerca produsele delicioase de patiserie si mancarurile savuroase, in timp ce se relaxeaza”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks Romania si Bulgaria.

Starbucks a adus gama Reserve pentru prima data in Romania in 2015, odata cu deschiderea cafenelei Starbucks Reserve Strip Mall din zona Pipera. La momentul respectiv, Bucurestiul era cel de-al patrulea oraș din lume in care Starbucks introducea noua gama, dupa Londra, Amsterdam si Moscova.

Starbucks detine in prezent peste 25.000 de cafenele in intreaga lume, iar in Romania opereaza prin intermediul unui contract cu AmRest, companie ce opereaza si alte branduri cunoscute la nivel international, cum ar fi KFC, Pizza Hut sau Burger King.

Cmentariile sunt închise