Springtime continuă să le fie alături eroilor din prima linie prin două campanii create special pentru ei

Springtime este unul din cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante cu servire rapidă din România începându-și activitate încă din 1992.

Pentru că ne pasă” este una din valorile companiei, valoare care au impreganat-o încă de la începuturi pentru că folosesc cele mai proaspete ingrediente dând preparatelor un gust plăcut și unic. La ei poți mânca nu doar repede, ci și bine.

Plecând de la această valoare Springtime a dat startul a două campanii menite să vină în sprijinul tuturor eroilor care lupta în perioada această pentru noi, pentru România. De la poliție, jandarmerie, armata și până la cadre medicale, toți simt grijă pe care Springtime o are pentru ei.

Pe de o parte oferă celor care sunt zi de zi, moment de moment, pe străzi, ocupându-se de  protecția românilor, un discount de 50% pentru orice produs comandat iar pe de altă parte, cadrelor medicale ce lupta în spitale fără încetare pentru sănătatea noastră oferă gratuit, zilnic, mese calde și produse alimentare prin campania #pentrueroi.

Totodată a reușit să unească furnizori din industria HORECA, furnizori care au devenit apoi parteneri în campania #pentrueroi. Cei mai noi parteneri care s-au adăugat de curând demersului sunt Albalact, Dr Oetker și Nordic Import-Export.

Albalact va oferi lapte, iaurturi, brânză Făgăraș, precum și Latte Shakissimo, Dr Oetker va îndulci cu deserturi iar Nordic Import-Export va oferi brânzeturi, mezeluri, sosuri și conserve de legume.

Pentru că împreună suntem mai puternici campania Springtime #pentrueroi a reușit să strângă la acest moment 8 parteneri: Patriarhia Ortodoxă Română care se ocupă de livrarea meselor calde și a pachetelor cu alimente, precum și furnizori din industria food și Pharma: Horeca Insight, Bunătăți de Topoloveni, Mandy Foods,  Albalact, Pharma Health, Nordic Import-Export și Dr Oetker. Împreună au arătat că le pasă și s-au alăturat valorii pe care Springtime o are.

Maissam Mrad - Springtime
Maissam Mrad – Springtime

 “În aceste momente am creat cele două campanii pentru a le arată eroilor că ne pasă, că îi respectăm și că suntem alături de ei în această lupta. Vorbim de absolut toți eroii zilelor noastre, toate categoriile implicate de la jandarmi, poliție, armata la cadre medicale. Suntem alături de cei care au grijă de viață și siguranță noastră. Perioada pe care o traversăm ne învață, printre altele, și lecția solidaritățîi. De 28 de ani, de când suntem prezenți pe piață românească în mediul de afacere am învățat să îi cunoaștem pe clienții noștri și să le câștigăm încrederea. Afacerea noastră s-a dezvoltat pentru că am respectat preferințele românilor. A venit momentul să fim recunoscători, să fim uniți și să ii tratăm cu recunoștință pe cei datorită cărora vom putea continuă și mâine, și peste un an sau zece.” a declarat Maissam Mrad.

Peste 1000 de pachete cu alimente calde au ajuns deja la personalul medical din șase spitale bucureștene, în cadrul campaniei #pentrueroi, care a demarat în urmă cu o săptămâna.

Mai multe detalii despre cele două campanii puteți găși atât pe site-ul și pagină de facebook Springtime cât și pe site-ul www.pentrueroi.ro.

Cmentariile sunt închise