Sphera Group investește circa 500.000 de euro în al doilea restaurant KFC din Alba Iulia

Sphera Franchise Group, liderul industriei de food service din România, care deține compania ce administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, inaugurează cea de-a doua unitate din Municipiul Alba Iulia, în urma unei investiții de aproximativ jumătate de milion de euro. Noul restaurant reflectă angajamentul companiei de implementare a strategiei privind expansiunea la nivel local și consolidarea prezenței brandului în zone importante ale țării.  

„Ne bucurăm de fiecare nouă deschidere, care ne aduce și mai aproape de consumatorii noștri, de data aceasta în Carolina Mall din Alba Iulia, restaurantul fiind parte din planul de dezvoltare pe care ni l-am stabilit pentru acest an. Focusul nostru rămâne diversificarea, atât la nivel de portofoliu, prin tipurile de restaurante inauguratede tip Drive-Thru, în centre comerciale sau stradale – pentru a răspunde cererilor variate de consum, cât și prin investițiile în digitalizare, designul restaurantelor și inovațiile la nivel de produse. În același timp, ne consolidăm poziția de lider și contribuitor activ la dezvoltarea industriei de QSR din România, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Noua unitate KFC, amplasată la etajul 1 al centrului comercial Carolina Mall din Municipiul Alba Iulia, în zona de food court, pe strada A. I. Cuza, este operațională începând cu data de 31 august. Cu un design contemporan, restaurantul este dotat cu meniuri digitale și kiosk-uri menite să eficientizeze procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție un sistem special în zona caselor de marcat, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. Restaurantul este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00. Noul restaurant pune la dispoziția comunității locale 30 de noi locuri de muncă, într-un mediu dinamic, propice dezvoltării profesionale și personale. În plus, pachetul de beneficii al angajaților oferă flexibilitate în ceea ce privește norma de lucru, sesiuni de formare și oportunități de promovare rapidă.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia. Grupul deține peste 175 de restaurante pe cele trei piețe și are aproximativ 5.000 de angajați. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori București din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusă în indicele principal BET, precum și în FTSE Global Microcap și în MSCI Frontier Markets Small Cap. 

Cmentariile sunt închise