Solutia mobila “handy”, disponibila gratuit pentru oaspetii hotelului InterContinental Bucuresti

InterContinental Bucuresti a anuntat incheierea unui un parteneriat cu compania Tink Labs Limited, furnizor de tehnologie mobila de ultima ora si solutii de comunicare digitala pentru industria ospitalitatii. Astfel, din 2018, cei aproape 75.000 de oaspeti ai hotelului pot utiliza gratuit pe parcursul sederii, in hotel sau in afara lui, solutia mobila “handy”.

Oaspetii pot telefona local sau in afara Romaniei, beneficiaza de acces gratuit la internet, la servicii de urgenta locale si la informatii turistice esentiate. Acestia pot explora orasul cu ajutorul ghidului instalat pe telefon, pentru a trai si a impartasi experiente noi.

“Telul nostru este sa imbunatatim conectivitatea oaspetilor, nivelul lor de satisfactie si sa oferim un instrument de a descoperi usor atractiile esentiale ale orasului si posibilitatile de a se distra in Bucuresti. Sper ca va fi bine primit de organizatorii de evenimente, fiind si un instrument de comunicare instantanee a acestora cu participantii la eveniment cazati, indiferent daca acestia sunt in hotel sau in oras, dar si de catre acei oaspeti care ne viziteaza orasul in scop turistic, pentru a primi recomandari de restaurante, obiective turistice si alte optiuni de petrecere a timpului liber. Nu in cele din urma, sistemul “handy” ne va ajuta sa creem oferte personalizate si sa primim recenzii”, a declarant Lior Bebera, General Manager al Hotelului InterContinental Bucuresti.

“handy” este disponibil in 70 de orase si 450.000 de camere de hotel din intreaga lume si a furnizat pana acum conectivitate gratuita pentru mai mult de 18 milioane de turisti.

Cu un grad de ocupare de 80%, InterContinental Bucuresti va oferi in 2018 aceasta solutie inovativa unui numar de aproape 75.000 de oaspeti.

Cmentariile sunt închise