Smurfit Kappa sponsor al prestigiosului Concours International Best Wine in Box

Smurfit Kappa Bag-in-Box este mândru să-și reînnoiască sponsorizarea pentru Concours International Best Wine in Box dedicat recunoașterii vinurilor Bag-in-Box® de cea mai înaltă calitate din întreaga lume.

Concursul, primul de acest gen care se concentrează pe vinuri la cutie, evaluează participanții după o varietate de criterii: inclusiv aromă, gust, textură, echilibru și calitatea generală. Vinurile Bag-in-Box® s-au bucurat de o creștere constantă a popularității în ultimul deceniu, atât cramele, cât și magazinele alimentare, crescând numărul de vinuri Bag-in-Box disponibile pe rafturile lor. Amprenta redusă de carbon, împreună cu durata de depozitare mai lungă și durabilitatea sporită, le face o alternativă atractivă la sticla tradițională de sticlă.

Vorbind despre competiție, Thierry Minaud, CEO al Smurft Kappa Bag-in-Box, a declarat: „Suntem încântați că am fost implicați în această competiție încă de la început. Numărul de vinuri fine disponibile acum în ambalaj Bag-in-Box este în continuă creștere și își merită locul la masă. Le dorim succes tuturor participanților și așteptăm cu nerăbdare să aflăm câștigătorii.”

Competiția a debutat pe 28 martie, când un juriu format din experți de top din industrie, inclusiv oenologi, se va reuni la Toulouse, Franța, pentru degustarea în orb. Din cele aproape 400 de vinuri înregistrate, doar cei mai buni vor avea ocazia să adauge ca recunoaștere oficială râvnita ștampilă aurie „Best Wine in Box”.

Câștigătorii vor avea, de asemenea șansa de a concura în următoarele concursuri „Best Dressed Wine” și „Eco-design” care vor avea loc la sfârșitul acestui an, cel de-al doilea avându-i ca invitați și pe experții în reciclare Adelphe.

Smurfit Kappa Bag-in-Box oferă soluții de ambalare flexibile pentru produse lichide și semi-lichide din sectoarele agricol, alimentar și industrial, respectând totodată noile reglementări de mediu. Cu cele opt fabrici din întreaga lume, Smurfit Kappa Bag-in-Box este liderul european pentru soluții Bag-in-Box, iar robinetul său Vitop® este numărul unu la nivel mondial pentru robinete de vin.

Cmentariile sunt închise