FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO dă startul înscrierilor

Prin asumarea organizării celei de-a treia ediții a FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, Horeca Insight anunță cu mândrie că România, prin industria Ospitalității, este pregătită să se alăture altor țări care au făcut deja o tradiție din târgurile de profil găzduite. Horeca Insight se remarcă printr-o bogată experiență în organizarea de evenimente business-to-business, precum și de barometru obiectiv al industriei HORECA datorită evenimentelor de profil găzduite și organizării unei gale care a ajuns la aniversarea impresionantă de 16 ediții.

Dacă edițiile precedentele FoodService & Hospitality Expo s-au concentrat pe oportunități de networking într-un spațiu generos pentru ca participanții din industria HoReCa să-și expună și să prezinte cele mai noi produse, cu degustări sau demonstrații, noutatea acestui an este extinderea și către profilul Retail. Esențial și cheia succesului pentru târguri care aduc împreună jucători internaționali sunt oportunitățile noi de business, cele doua ediții anterioare depășind așteptările setate pentru numărul de vizitatori exclusiv din industrie, cât și diversitatea expozanților provenind din toate categoriile importante ale Horeca. S-a constatat chiar o dublare a vizitatorilor și a expozanților de la o ediție la alta, un argument semnificativ pentru ca țara noastră să se remarce ca pol relevant al industriei in regiunea SE Europei

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO ediția a III-a, unicul târg internațional B2B din România și din Sud-Estul Europei dedicat HORECA și RETAIL, va avea loc în perioada 4 – 6 noiembrie 2023, la Hala Laminor. Această a III-a ediție va fi adresată specialiștilor din industria Horeca & Retail din țară și din străinătate, reunind furnizori de produse alimentare, non-alimentare, băuturi, mobilier, soluții IT dedicate și operatori care-și vor prezenta portofoliul de produse și servicii, noutăți și inovații în spații dedicate, dar și prin intermediul evenimentelor conexe de la cel mai important târg al toamnei din România.

Foodservice & Hospitality Expo reprezintă locul ideal pentru networking specializat în industriile Horeca și Retail, un mix de evenimente, noutăți și workshop-uri, demonstratii culinare , concursuri. România are un potențial enorm de creștere și de a se face remarcată datorită acestor industrii aflate pe un trend crescător, atrăgând investiții și punând în valoare oportunități emergente prin organizarea de evenimente cu expunere internațională. Se așteaptă o participare a peste 350 expozanți și peste 10.000 de vizitatori: international buyers, distribuitori din sectorul alimentar, hypermarket-uri, Supermarket-uri, Cash & Carry, F&B Manageri din hoteluri, restaurante, cafenele, cofetarii, patiserii, manageri de achiziții & vânzări & marketing, Chefs, Pastry Chefs, sommelieri, bartenderi, barista, analiști din industrie, designeri și arhitecți.

Prin participarea la Foodservice&Hospitality Expo ediția a III-a, expozanții vor avea putea să-și consolideze brandul și să acceseze noi piețe, să se întâlnească cu retaileri români și internaționali, cumpărători și importatori potriviți dezvoltării pe termen lung, să identifice noi oportunități de business, să deruleze analize obiective pe fiecare categorie de produse, să testeze o gamă variată de produse și să participe la workshop-uri, show-uri, demonstrații și concursuri culinare.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă invităm să accesați site-ul dedicat expoziției: www.horecaretailexpo.ro

Cmentariile sunt închise