Sheraton Bucharest Hotel a deschis piscina Skyview Pool SPA, in urma unei investitii de circa 250 mii de euro

Hotelul Sheraton Bucuresti, parte a lantului Marriott International, a anuntat finalizeaza proiectului Skyview Pool SPA, dupa investitie de aproape un sfert de milion de euro si o echipa dedicata timp de mai bine de jumatate de an.

“Piscina Skyview Pool era un pas firesc in evolutia Sheraton Bucharest Hotel. Ca si hotel de 5 stele, apreciat de clienti pentru calitatea serviciilor si pentru experienta oferita, am simtit ca era nevoie sa completam oferta de facilitati cu una dintre cele mai solicitate atractii. Suntem gata sa intampinam oaspetii intr-un spatiu cald, cochet, comod, cu o piscina numai buna pentru relaxare sau sesiuni de hidromasaj. Liniste, apa incalzita, ambientul intim, acestea sunt ingredientele care fac din oaza noastra noul loc preferat din cadrul Sheraton Bucharest Hotel”, a declarat Daniel Ben-Yehuda, Directorul General al hotelului.

Skyview Pool SPA se gaseste la etajul doi al hotelului. In sezonul rece, oaspetii se pot relaxa doar la interior, pe sezlonguri de design, extrem de comode, iar pe timpul verii va fi creata o extensie a zonei de relaxare in aer liber, pe terasa. Noua facilitate a fost creata ca un spatiu de relaxare, cu panorama atat spre oras cat si spre cer. Skyview Pool este prevazuta cu sistem de inot contra curentului de aer sau apa, trei zone de hidromasaj, precum si doua fantani pentru masaj cervical. Toate acestea intr-o piscina cu apa incalzita la o temperatura optima.

Piscina Skyview intregeste zona de health a Sheraton, compusa din sala de fitness, care a beneficiat de un upgrade total, fiind dotata cu aparate de ultima generatie, precum si din zona de SPA, creata alaturi de partenerii de la Thaico SPA.

Cmentariile sunt închise