Schimbari in managementul amb Wine Company. Miron Radic va coordona activitatea Cramei Liliac

Miron Radic va prelua, de la 1 ianuarie 2018, managementul operational al companiei amb Wine Company in Romania, urmand sa coordoneze atat activitatea echipei la Bucuresti, cat si activitatea cramei in plan regional.

Miron Radic are o experienta de peste 8 ani in industria vinului, realizandu-si tema de licenta chiar pe subiectul vinurilor romanesti, la Universitatea de Economie si Business din Viena. Miron face parte din echipa Liliac de la momentul lansarii oficiale a cramei in Romania, in 2012, ocupandu-se pana in 2015 de vanzarile de export si de marketing. In 2015, a fost numit Managing Director al companiei amb Wine Company, alaturi de Victor Ciuperca.

Potrivit anuntului facut de comanie astazi, Victor Ciuperca, actualul Director General al cramei Liliac isi continua functia de Managing Director al amb Holding, consortiul care detine amb Wine Company, revenind astfel intr-un domeniu strans legat de pasiunea lui, investitiile in real estate si dezvoltarea proiectelor de business angel.  Dupa 7 ani dedicati construirii unui brand de cursa lunga in industria vinului, Victor va ramane conectat la activitatea cramei, ca membru in boardul de conducere.

Totodata, incepand cu aceeasi data, Simona Mardale, Director National de Vanzari, nu va mai face parte din echipa Liliac. Simona Mardale a facut parte din echipa Liliac timp de trei ani, in care s-a dedicat cu succes consolidarii imaginii si dezvoltarii unei piete solide pentru vinurile Liliac.

Schimbarile din echipa presupun si o reorganizare a departamentului de vanzari, urmare a unei analize de performante individuale.

Crama Lliac este operata de compania amb Wine Company, parte din consortiul austriac amb Holding. Infiintata in 2010, amb Wine Company a finalizat procesul de dezvoltare a cramei Liliac in 2015, cumuland o investitie totala de 10 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere spectaculoasa fata de anul anterior, ajungand la 1,25 milioane de euro, fata de pragul de 750.000 atins in 2015, depasind asteptarile companiei. Crama Liliac se intinde pe 51,55 ha plantate in regiunea Batos (Mures) si Vermes- Lechinta (Bistrita Nasaud). Crama are o capacitate de productie totala de 350.000 l, ce va atinsa pana la finele acestui an.

Cmentariile sunt închise