S-a deschis primul ibis Styles din Bucuresti. Hotelul este operat de Orbis Group

Primul hotel sub brandul ibis Styles din Capitala s-a deschis recent pe strada Capitan Alexandru Serbanescu nr. 27. ibis Styles Bucharest Erbas are 80 de camere personalizate cu elementele de design atent selectate, care sunt in aceeasi masura functionale, cat si decorative. Parte a conceptului „all inclusive” al marcii, oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit si de micul dejun in restaurantul hotelului. In plus, hotelul ofera o sala de conferinte complet echipata, cu lumina naturala, un business lounge, un bar si o zona dedicata copiilor.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – lider mondial in domeniul turismului si al stilului de viata – in Europa de Est si licentiator unic al tuturor marcilor AccorHotels in regiune, impreuna cu partenerul local si investitorul, Constructii Erbasu S.A. in cadrul unui acord de management.
„Motivul principal al design-ului hotelului il constituie lumea constructiilor. Prin imbinarea creativitatii si umorului de calitate ale unuia dintre cele mai moderne branduri hoteliere cu traditia de lunga durata a Constructii Erbasu, companie lider in domeniul constructiilor, care a debutat ca o afacere de familie, a rezultat conceptul indraznet al unui santier de constructii in stil pop-art”, spun reprezentantii grupului hotelier.


Design-ul cuprinde elemente de constructie prezentate in stil pop-art. De la intrare, dungile de avertizare de pe podea ne arata ca inaintea noastra se afla o calatorie printr-o lume de structuri fascinante. Prima oprire este receptia, care ne aminteste de un container de santier. Alte elemente sunt reprezentate de schelele metalice atarnate deasupra biroului, stalpii cu imitatii de cofraje din lemn din hol, umbra schelelor de pe podea, armaturile, accesoriile si mobilierul minimalist din fiecare dintre cele 80 de camere.


Creat in 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, si al patrulea cel mai mare lant hotelier din lume in categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri si 145.000 de camere in 67 de tari.
ibis Styles, marca economica a AccorHotels, cuprindea, la finalul lui 2017, mai mult de 420 de hoteluri si 43.000 de camere in 45 de tari.

Constructii Erbasu, compania ce detine ibis Styles Bucharest Erbas, are peste 28 de ani pe piata constructiilor din Romania.

Cmentariile sunt închise