Restograf îi adună pe cei mai buni bucătari din România, pentru o porție de bine!

Restograf, cea mai importantă platformă de rezervări pentru restaurante din România, lansează prima carte de bucate care reunește 29 dintre cei mai pricepuți bucătari ai momentului. „Romania’s Greatest Chefs” își propune să contribuie la misiunea caritabilă a asociației Dăruiește Viață, promovând talentul bucătarilor care gătesc în România și a românilor care contribuie la faima unor restaurante cu stele Michelin din Ungaria și America.

Astfel, toți cei care primesc în dar aceste rețete sunt îndemnați să facă o donație pentru construirea primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă.

Fiecare dintre bucătarii invitați dezvăluie pentru cititori o rețetă preferată. Alături de ingrediente și secrete de preparare, „Romania’s Greatest Chefs” spune și povestea de viață a bucătarilor și a restaurantelor în care lucrează.

Proiectul Restograf a fost conceput în timpul perioadei de carantină și este lansat în format digital, fiind accesibil GRATUIT de pe site-ul Restograf. În plus, formatul PDF permite completarea experienței scrise cu link-uri directe spre canalul de YouTube Restograf, unde majoritatea rețetelor sunt disponibile ca video. Platforma de donații Dăruiește Viață este de asemenea ușor de accesat prin link-urile inserate alături de fiecare rețetă.

Este poate mai important ca niciodată să nu uităm să facem bine atât cât de mult putem. Cartea noastră este o idee din timpul în care, rămași în case, ne-am dat seama că Restograf poate și trebuie să facă și altceva din moment ce restaurantele erau închise complet. Carmen și Oana, fondatoarele Dăruiește Viață, merită toată admirația noastră, iar proiectul lor nu își permite să aștepte. „Romania’s Greatest Chefs” este ocazia perfectă să facem bine – Radu Dumitrescu, CEO Restograf:

Cmentariile sunt închise