Kané – New Romanian Cuisine s-a redeschis

Experiența ultimelor luni, în care Kané s-a transformat în bucătărie comunitară și a gătit și donat către medici și persoane vulnerabile, ne-a impulsionat să gândim un nou sezon curajos și să redeschidem porțile pentru experiențe de fine dining de calitate într-un context de grijă maximă față de colegi și oaspeți.

Nu uităm însă de cei care au în continuare cea mai mare nevoie de ajutor. Campania comunitară #Acum, derulată în lunile martie-mai, continuă cu programul “Marți este despre Bine”, prin care 20% din veniturile generate în fiecare marți vor fi donate către o selecție de ONG-uri dedicate. În prima lună de proiect sumele vor fi donate către ARCEN, pentru proiectul Antiseismic District.

Dăm, așadar, startul la CURAJ! 

Prin această inițiativă, Kané-New Romanian Cuisine marchează o revenire la activitatea sa principală – experiența de fine dining în jurul ingredientelor exclusiv românești.

“Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru industria ospitalității însă, în tot acest context, este esențial să găsim o formă de a merge mai departe. Restaurantele au făcut mereu parte din viața orașului și, la Kané, ne-am propus să găsim echilibrul între măsurile de precauție, nevoia de socializare precum și importanța impactului pozitiv în comunitate. Kané a fost gândit ca un restaurant de fine dining cu un număr mic de locuri și o atenție extrem de mare pentru calitatea experienței, iar prin acest al doilea sezon dorim să arătăm că în București se pot crea experiențe de fine dining precum cele din restul lumii”, Răzvan Crișan, co-fondator Kané Group.

Amplasat într-o clădire de patrimoniu categoria A, construită în 1910 pe strada Dianei, la numărul 9, Kané s-a redeschis în septembrie 2019 în urma unei investiții de 500.000 euro ce a vizat atât amenajarea spațiului, achiziționarea de echipamente de ultimă generație, mobilier și trainingul inițial al echipei, cât mai ales crearea de experiențe de ospitalitate memorabile.

La câteva luni de la redeschidere, în luna martie 2020, echipa Kané – New Romanian Cuisine a demarat, alături de partenerii săi comerciali, proiectul comunitar #Acum, în cadrul căruia a pregătit și a donat către medicii din prima linie și persoane din medii vulnerabile 45.300 porții de mâncare, cu o valoare totală de peste 100.000 euro.

Adaptându-ne activitatea conform noilor reguli pentru prevenirea răspândirii COVID-19, Kané își așteaptă oaspeții, într-o primă etapă, pe o terasă cu 30 de locuri unde, de marți până sâmbătă inclusiv, începând cu ora 18.30, suntem pregătiți să îi purtăm într-o călătorie culinară de fine dining surprinzătoare.

Noul meniu Kané, #AcumCURAJ, în regia lui Chef Cătălin Bejenariu, vorbește despre determinarea necesară de a merge mai departe, nevoia de evoluție dar și de autenticitate. Explorările noastre în direcția Noii Bucătării Românești ne împing în direcția unui gust profund și memorabil care să arate că un ingredient poate ascunde multe surprize dacă știi cum să îl abordezi într-un mod curajos.

Rezervările se pot face via kane.dinesuperb.com, pentru orice detalii suplimentare sau cereri speciale suntem la dispoziția oaspeților noștri  la hello@groupkane.com.

Cmentariile sunt închise