Romanian Youth Hospitality Conference conectează tineri interesați de domeniul ospitalității cu liderii industriei

Romanian Youth Hospitality Conference este un concept unic în lume care conectează tineri interesați de domeniul ospitalității cu liderii industriei. RYHC va avea loc între 17 si 19 decembrie, prima zi la Intercontinental iar apoi la Novotel Bucuresti.

Romanian Youth Hospitality Conference este o conferință organizată de liceeni pentru liceeni. De-a lungul anilor, grupul a mai organizat diferite conferințe sub îndrumarea mentorului, prof. Daniela Bordei, pentru a facilita accesul tinerei generații către domenii și activități care nu se predau în cadrul strict al școlii. Una dintre realizările cu care se mândresc este Bucharest Model NATO (bucharestmodelnato.org) ajunsă la cea de-a 9-a ediție și găzduită de Palatul Parlamentului iar pe același model, vara aceasta au înființat și Romanian Model World Bank, Romanian Conference World Health Organization, Art4Heart. Pentru o mai bună înțelegere a activităților vă invităm să accesați site-urile acestora.

„RYHC a luat naștere pentru a veni în sprijinul celei mai afectate industrii de pandemie, industria ospitalității. Ne-am propus să trezim interesul tinerilor pentru acest domeniu de activitate care nu va dispărea niciodată întrucât omul se va schimba, însă mereu va simți nevoia de momente de relaxare.

Știm că pentru a inova și a găsi soluții trebuie în primul rand sa intelegem domeniul. Astfel, organizatorii evenimentului au participat la Conferința Națională a Industriei Ospitalitatii, unde au intalnit personalități din HoReCa dornice sa inspire noua generație.

Am fost tratați asemenea unor tineri adulți și am stat de vorba cu persoane valoroase precum: Domnul Călin Ile, presedinte al FIHR, Domnul Ion Biris, Presedinte HORA, Domnul Radu Savopol, CEO 5togo, Domnul Răzvan Crișan, CEO Kane Group, Domnul Anastasiu Dragoș, fost presedinte HORA.”

Călin Ile, Președinte al Federației Industriei Hoteliere din România, susține inițiativa și va îndruma în concretizarea unor oportunități reale pentru participanți.

Organizarea conferinței a fost făcută împreuna cu un grup de tineri entuziaști și dornici să evolueze, să iasă din rutina cotidiană, sa se autodepășească, sa devina viitorul.

Participanții vor avea ocazia să învețe de la specialiști din industria ospitalității, să își dezvolte skill-uri necesare oricărui domeniu și să se familiarizeze cu lucrul în echipa. Altă abilitate pe care participanții o vor dobândi este controlul asupra acțiunilor lor chiar și în momentele în care lucrează sub presiune.

Printre invitații conferinței se numără și Marius Girlea, primul degustător de vin român certificat din statele California si Georgia, Răzvan Crișan, CEO Kane Group, Petru Cătălin Ion, Wine&Beverages Manager pentru Disney Cruise Lines, Alin Mihalcea, fondator Elite Sommelier, fondatorii Clever Eat – o platformă care permite restaurantelor să își vândă surplusul de mâncare de la finalul zilei la un preț redus, reprezentații American Hotel Academy, precum și alte personalități din industrie.

In a treia zi a conferinței, participanții vor încropi un plan pentru propriul resort la îndrumarea Goran Yordanov, astfel aplicând toate informațiile acumulate pe parcursul evenimentului. Pentru a lăsa un impact longeviv, cei mai implicati participanti vor avea oportunitatea să aibă un meeting one-to-one cu un lider al industriei, astfel beneficiind de mentorat.

Așadar, RYHC așteaptă cu brațele deschise un număr cât mai mare de tineri pentru a descoperi și a înțelege domeniul ospitalității la prima ediție a conferinței!

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie organizatorii oferă, celor care își vor achiziționa un bilet, șansa de a intra în cursa pentru una dintre cele 5 întâlniri one-to-one cu liderii industriei. Prin aceste meeting-uri, participanții pot afla secretul succesului direct de la sursa.

Pagina de Instagram a evenimentului se numeste @rohospitalityconference. Ii gasiți activi și pe Facebook la Romanian Youth Hospitality Conference.

Cmentariile sunt închise