Restaurantul the ARTIST desemnat locul 21 în Traveler’s Choice Awards 2019 by Trip Advisor

Deschis în 2012 de Paul și Mihaela Oppenkamp, restaurantul the Artist este reprezentarea unei misiuni de a crea experiențe unice pentru toți care aleg să-i treacă pragul. Este o afacere de familie în care chef Paul și-a asumat rolul de creator, în timp ce soția sa Mihaela supervizează partea administrativă. Chiar numele restaurantului este o declarație și o promisiune asumată pentru inovare continuă: “Punem accent pe calitate și pe aspectul vizual plăcut al preparatelor. Vrem să le oferim oaspeților noștri prânzuri sau cine de calitate, dar fără ca totul să fie prea pretențios. Îmi doresc ca oamenii care vin aici să se bucure de experiență, dar într-un cadru în care se pot comporta relaxat și pot interacționa cu ceilalți. În prezent, avem 60 la sută clienți străini și 40 la sută români.” – declara Paul într-un interviu acordat Forbes.

Deși pune accent pe produsele sezoniere disponibile în țara noastră, chef Paul îmbină tradițiile locale cu ingrediente din întreaga lume pentru a crea o identitate proprie, ușor recognoscibilă. Meniul se schimbă sezonier, lista de vinuri cuprinde peste 100 de etichete diferite, punând accent pe o selecție importantă de vinuri de calitate din România.

the ARTIST a primit pentru a doua oară distincția Traveler’s Choice Award acordată de Trip Advisor în urma recenziilor primite de cei care au vizitat localul în anul 2019 – https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Restaurants-cFineDining-g4#21 . Un binemeritat loc 21 în topul celor mai bune restaurante europene de fine-dining pentru eforturile unei echipe de profesioniști care se străduie să ofere experiențe unice. De altfel acesta este și motto-ul care îi motivează zi de zi: Only one is The Artist! și cu siguranță unul dintre motivele pentru care oaspeții l-au calificat drept experiență demnă de stele Michelin.

Ambianța deosebită într-un spațiu amenajat modern combinat cu elemente istorice, the ARTIST te așteaptă să descoperi creativitatea întrecându-se cu imaginația în Calea Victoriei 147.

Cmentariile sunt închise