Pullman Okol Golf Resort & Spa se va deschide in 2020

Orbis – filiala Accor din Europa de Est, a semnat un acord de management pentru Pullman Okol Golf Resort & Spa situat la doar 30 km sud-est de Sofia, capitala Bulgariei. Înconjurat de peisaje naturale frumoase, cu un teren de golf cu 18 găuri – în inima Parcului Lacului Okol, Pullman Okol Golf Resort & Spa va oferi, de asemenea, o priveliște asupra lacului Iskar. Acest hotel de 5 stele va oferi 149 de camere și 40 de reședințe private marca Pullman Living, precum și o zonă spa de 4.900 mp, cu piscină interioară și exterioară situată pe acoperiș. Locuitorii caselor de vacanta marca Pullman Living se vor bucura de toate facilitățile extinse din Okol Lake Park, inclusiv facilitățile hotelului, vor avea acces la o gamă largă de servicii de ospitalitate și rezidențiale, inclusiv concierge, restaurant în zona rezidențială și transport privat și vor beneficia de programul de închiriere operat de Pullman care le permite să genereze venituri din închiriere atunci când nu își folosesc proprietatea.

Natura și responsabilitatea față de mediu vor fi între principalele trăsături ale acestui resort. Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea, de asemenea, o zonă atractivă de 1.900 mp MICE (Meetings Incentive Conference and Events), cu o capacitate maximă de 500 de persoane, va oferi, pe o suprafață de 550 mp, doua concepte F&B de talie mondială, inspirate din bucătăria locală.

„Acest proiect este absolut remarcabil – nu doar din cauza locației unice, a frumuseții naturii care înconjoară acest loc, ci și pentru că am dorit să redăm comunității locale investiția meritată. Aveam nevoie de un brand de resort puternic, precum Pullman, pentru a combina designul contemporan, arhitectura cu natura și momentele memorabile.”- explică Valentin Kanazirev, investitorul și vizionarul Okol Lake Park.

Terenul de golf este proiectat ca o facilitate  de înaltă calitate de 7.000 de yarzi. Situat la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, pe o suprafață de 650 de hectare, în inima Parcului Lacului Okol, Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea priveliști excepționale asupra lacului Iskar și a pârtiilor de schi Borovets. Jucătorii de toate nivelurile se vor putea bucura de acest teren unic de golf. Pentru a spori provocarea jocului profesional șiplăcerea începătorilor, au fost concepute 4 repere pentru fiecare gaură.

„Bulgaria – la fel ca întreaga regiune a Europei de Sud-Est, oferă destinații complet noi atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turism. Proiectul de investiții Okol Lake Park este impresionant, foarte promițător – datorită locației sale apropiate de Aeroportul Internațional Sofia și merită cel mai rafinat brand premium, recunoscut la nivel mondial. Suntem cu adevărat mândri că Accor a fost aleas pentru a gestiona acest proiect excepțional de resort.”– explică Frank Reul, Head of Development al Accor în Europa de Est.

House Club face parte din Pullman Okol Resort & Spa de 5 stele, dar va fi, de asemenea, o destinație în sine, cu stilul și identitatea proprie. Este un loc în care jucătorii, rezidenții și oaspeții din Okol Lake Park vor avea ocazia să se întâlnească, să socializeze și să petreacă momente memorabile. Viitorul Pullman Okol Golf Resort & Spa va fi un resort de lux care va asigura discreție completă și răsfăț, inclusiv un grad ridicat de servicii personalizate.

Accor operează în prezent peste 4.800 de hoteluri în întreaga lume – inclusiv aproape 3.000 de hoteluri în Europa. Cu 1.150 de hoteluri în dezvoltare, strategia Accor este de a accelera expansiunea rețelei hoteliere, atât prin creștere organică, cât și prin achiziții. Grupul operează deja 2 hoteluri în Bulgaria – ibis Sofia și Novotel Sofia – și urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria – MGallery din Plovdiv, în martie 2020.

Accor este un grup lider la nivel global în domeniul ospitalității augmentate, care oferă experiențe unice și semnificative în aproape 4.900 de hoteluri, stațiuni și reședințe din peste 110 de țări. Cu un portofoliu excepțional de mărci ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă „savoir-faire” în domeniul ospitalității de peste 50 de ani.

Cmentariile sunt închise