Raluca Mihăescu la conducerea noului hotel ibis Bucharest Politehnica

Accor, liderul global în materie de ospitalitate augmentată, a anunțat numirea Ralucăi Mihăescu în rolul de director general al ibis Bucharest Politehnica, ce urmează să fie deschis în toamna acestui an.

Din 2018, Raluca Mihăescu a deținut funcția de director general la ibis Palatul Parlamentului. Atașamentul său puternic față de grup și de brandul ibis este dovedit de cei peste 15 ani de experiență în Accor. În 2004, Raluca a început ca director de vânzări și marketing pentru ibis Gara de Nord. Un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parlamentului și ibis Constanța, iar în 2009, ibis Sibiu. Câțiva ani mai târziu, în 2017, a avut ocazia de a ocupa funcția de director general interimar pentru Mercure Bucharest City Center, înainte de a administra ibis Palatul Parlamentului până la sfârșitul lunii iunie 2020. Acum, așteaptă cu entuziasm provocările pe care le va aduce noul hotel ibis, ce se va deschide în această toamnă în București.

Piața hotelieră din România rămâne promițătoare și nu încetinește ritmul creșterii, cu numeroase hoteluri noi ce se deschid anul acesta. A face parte din această schimbare, prin crearea și coordonarea unei echipe de talente pentru viitorul hotel ibis Politehnica este o provocare pe care sunt foarte încântată să o accept. Îmi place să mă bucur de fiecare moment și să găsesc bucuria în lucruri mici. De aceea, doresc să construiesc o echipă care să poată aduce zâmbete oaspeților noștri – nu doar pe chip, ci și în inimă”- spune Raluca Mihăescu, director general ibis Bucharest Politehnica.

Noul ibis Bucharest Politehnica va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie. Hotelul urmează să se deschidă în trimestrul al patrulea din 2020 și este una dintre cele 7 deschideri ale Accor în România din acest an, alături de alte 10 proprietăți care vor veni pe piață până în 2023. La momentul deschiderii, hotelul va respecta toate standardele și reglementările de siguranță necesare pentru a preveni răspândirea COVID-19. Accor s-a angajat să asigure siguranța oaspeților, angajaților și a partenerilor săi, prin implementarea etichetei ALLSAFE, ce asigură protocoale riguroase de igienă și curățenie în hoteluri; toate unitățile Accor din România vor fi certificate cu eticheta începând cu luna iulie.

Brandul economic al Accor – ibis garantează confort și un serviciu de calitate, continuând totodată să inoveze pentru a oferi oaspeților săi o experiență moderă. Astfel, a creat un concept de pat revoluționar, Sweet Bed™ by ibis, zone comune primitoare și creative, un spațiu de masă contemporan și inspiră un sentiment al serviciului care îi motivează pe toți angajații săi. Numele ibis este recunoscut la nivel global pentru calitatea, fiabilitatea și angajamentul său față de mediu.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Cu un portofoliu de mărci de neegalat, ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă expertiză în domeniul ospitalității de peste 50 de ani.

 

Cmentariile sunt închise