Planurile Subway pentru 2018: 10 noi restaurante, inaugurarea unui nou concept si extinderea programului de home delivery

Lantul Subway a anuntat recent ca intentioneaza sa se extinda anul acesta cu inca 10 noi restaurante, incercand sa-si mentina trendul ascendent de anul trecut. Potrivit informatiilor companiei, in 2017 vanzarile Subway pe piata locala au urcat cu 9%, in timp ce numarul clientilor care au trecut pragului unui restaurant a crescut cu 6 %.

“Asemeni anilor trecuti, am continuat sa crestem business-ul, sa mentinem trendul pozitiv, sporind cifra de afaceri, vanzarile, rentabilitatea si numarul de magazine. Suntem o franciza, asa ca focusul nostru este, evident, pe profitul francizatilor. Urmand strategia AOP pentru 2017 am reusit sa crestem rata profitabilitatii per restaurant cu trei cifre. e dorim sa deschidem inca 10 restaurante noi in acest an. Continuam sa cautam francizati si locatii. Deschiderea unui restaurant Subway nou este parte a unui proces amplu, care presupune identificarea francizatului potrivit, a locatiilor, dar si negocierea celor mai bune conditii de inchiriere”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona Bucuresti – Ilfov.

Anul acesta, Subway Romania va deschide si primul Fresh Forward decor restaurant si isi va extinde si programul de home delivery. De asemenea, va continua sa dezvolte gama sortimentala, introducand in meniu sandwich-uri si arome noi de cafea.

Avem un numar foarte mare de parteneri care comanda pentru angajati sau invitati, asa ca livram sandwich-urile noastre speciale, platourile de prajituri sau popularul SUB-to-Go lunch box. Angajatori si angajati ne recunosc pentru calitate, prospetime si pentru servicii excelente”, a declarat John Marino, Subway franchisee si Presedinte al Subway Romania National Marketing Board.

Subway a intrat pe piata locala in 2011 si a deschis primul restaurant in aprilie 2012. In prezent are 39 de restaurante in Romania, iar la nivel mondial, sub brandul Subway, functioneaza peste 44.000 de restaurante in peste 100 de tari.

Cmentariile sunt închise