Pizza Festival, editia de iarna, in toate restaurantele Pizza Hut

Lantul de restaurante Pizza Hut organizeaza, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21,9 lei. Pentru al doilea an consecutiv, oferta include si optiunea „all-you-can-drink”. Astfel, cu numai 5,9 lei, fanii brandului pot comanda oricate racoritoare din gama Coca-Cola (pahar de 0,33L).

„Pizza Festival a devenit deja o traditie la Pizza Hut. Clientii nostri asteapta in fiecare an aceasta oferta, prin care le oferim posibilitatea de a incerca toate retetele preferate si de a descoperi retete noi, la un pret foarte avantajos. Avem in meniu si optiunea all-you-can-drink, pentru o masa completa la Pizza Hut”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia festivalului, Pizza Hut introduce un sistem nou de comanda, interactiv, pe baza unor cartonase pe care le primesc toti clientii care aleg aceasta oferta. Dupa fiecare pizza consumata, ei pot comanda una noua aratand cartonasul verde sau se pot opri, afisand cartonasul rosu.

Oferta Pizza Festival este individuala, fiind disponibila pana la finalul lunii martie, doar in restaurant, nu si la pachet, pentru pizza de dimensiune mica. Aceasta se aplica pentru categoriile Favorite, Speciale si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan si pentru bauturile racoritoare Coca-Cola, Sprite si Fanta la pahar 0.33L.

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise