Participă la workshop-ul UniChef despre BUCĂTĂRIA VEGANĂ

Clienții sunt din ce în ce mai orientați către alternative vegetariene sau vegane, din curiozitate, din dorința de a încerca ceva nou, sau din motive ce țin de nutriție, etică sau ecologie. Alimentația vegană reprezintă mult mai mult decât „garniturile comandate separat de felul principal”.

Nu rata workshop-ul UniChef despre BUCĂTĂRIA VEGANĂ, marți, 16 noiembrie de la ora 14:00, LIVE pe YouTube. Invitatul special, Cătălin Florea (Președintele Asociației Veganilor din România), vine pregătit să răspundă tuturor întrebărilor, să motiveze și să inspire.

Cum te înscrii la workshop?

Înscrie-te în aplicația UniChef, completând formularul de aici: https://bit.ly/3c5d4Q3 și ai acces automat la eveniment.

Ce ți-au pregătit Cătălin Florea și Chef Robert Voicu?

În prima parte a sesiunii, Cătălin Florea îți oferă sfaturi, idei și exemple care te vor ajuta să înțelegi mai bine bucătăria vegană și de ce este important ca meniul locației tale să conțină și  preparate vegane.

În partea a doua, Chef Robert Voicu va găti LIVE o serie de preparate vegane pe care chiar și iubitorii de carne vor dori să le încerce.

Înscrie-te în aplicația UniChef, AICI

Cmentariile sunt închise