NAN Group adauga un nou segment de business in portofoliu

NAN Group adauga un nou segment de business in portofoliu: divizia de corporate teambuilding a companiei denumita NAN Team Spirit.

Primele Team Spirit activities pe care le vor conceptualiza si implementa anul acesta sunt cele dedicate sarbatorilor, in regim full online sau in regim hybrid si, bineinteles, daca reglementarile o vor permite, si offline.

Pentru filmarea si redarea petrecerilor corporate de Craciun se vor folosi atat de set-up-ul fizic al NAN Studio, cat si de Chroma- Key; posibilitatile fiind nelimitate: filmare din orice colt al tarii si redare via Facebook live, Youtube stream, via Teams sau Zoom sau chiar in platforma de livestreaming dezvoltata special pentru online & hybrid events.

Pornind de la concept-ul petrecerii, pana la act-urile si artistii inglobati in desfasuratorul evenimentului, de la interactiunea in mediul online a invitatilor, pana la felul in care reusim sa pastram caldura si realitatea unui Craciun impreuna, fie el si virtual, de la decoruri si pana la integrarea naturala a tehnologiei in context, NAN Team Spirit garanteaza ca experienta va fi una memorabila.

„Team Holiday Dinner, dar virtual? Da, orice este posibil. Virtual wine tasting sau Virtual Secret Santa Night, toate aceste idei ne aduc mai aproape de spiritul sarbatorilor, fie el si fully online sau hybrid.” , spun cei de la NAN Team Spirit.

Pentru mai multe detalii despre noua divizie, Andreea Beekman, Marketing&New Business Director poate fi contacta la adresa de e-mail Andreea.beekman@nanevents.ro.

Cmentariile sunt închise