O noua editie a evenimentului “Degusta Italia” va avea loc pe 20 noiembrie

ICE – Agentia Italiana pentru Comert Exterior organizeaza, pe data de 20 noiembrie 2018, cea de-a doua editie a evenimentului “Degusta Italia”, ce se va desfasura in Bucuresti, la hotelul Marshal Garden.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri si produse alimentare “Made in Italy” si se adreseaza exclusiv operatorilor specializati (importatori, distribuitori, reprezentanti restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri si gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum si jurnalistilor din presa specializata si generala. Vor fi prezenti 17 producatori de vinuri si produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta si vor oferi spre degustare propriile produse si care sunt interesati sa intalneasca potentiali parteneri de afaceri.

In deschidere va avea loc un seminar in cadrul caruia un reprezentant al societatii KeysFin va face o scurta analiza a pietei vinului din Romania, urmat de un testimonial al unui blogger specialist in vinuri si de prezentarea pe scurt a societatilor italiene prezente.

Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate in cadrul Saptamanii Bucatariei Italiene in lume, care se desfasoara in numeroase tari in perioada 19-25 noiembrie 2018.

Profesionistii din domeniu prezenti la eveniment vor putea castiga, prin tragere la sorti, premiile puse la dispozitie de catre sponsorul evenimentului, SMEG ITALIA.

Participarea este gratuita, cu inregistrare prealabila.Inscrierea la eveniment se face on-line accesand link-ul: FORMULAR ONLINE pana pe data de 16 noiembrie 2018. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it

Cmentariile sunt închise