Campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

IT Genetics, companie de solutii de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS), organizeaza pe 16 noiembrie cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B, cu reduceri de pana la 60% la toate produsele din stoc.

Sunt incluse atat produse din categoriile cititoare de coduri de bare, imprimante, puncte de vanzare, terminale mobile, infrastructura IT&C si consumabile, cat si solutii software pentru companiile din retail, transporturi si logistica, HoReCa, pharma, productie, sanatate, educatie, utilitati si sectorul public.

In campanie IT Genetics ofera vouchere cu pana la 30% reducere, care pot fi folosite pe o perioada de patru luni pentru achizitia oricarui produs si discount-uri de 50% la servicii ca suport tehnic pentru solutii, abonament suport telefonic si online si training de utilizare a echipamentelor. De asemenea, clientii beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile facute prin aplicatia mobila ITGStore.ro pentru Android si iOS.

“De sase ani consecutiv organizam cea mai mare campanie de Black Friday pentru segmentul B2B. In tot acest timp am observat interesul tot mai crescut al companiilor pentru promotii (…). De aceea, anul acesta avem in oferta si vouchere cu discount pentru companiile care vor sa faca orice achizitie oricand au nevoie, nu doar in ziua de Black Friday”, declara Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics.

Campania de Black Friday 2018 pentru afaceri incepe pe 16 noiembrie, la ora 07.00, pe www.itgstore.ro.

Compania romaneasca IT Genetics este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS).

Cmentariile sunt închise