“Noua Ordine din HoReCa. Tendinte si provocari”, tema primei editii a Romanian Hospitality Conference

HORA organizeaza, pe data de 19 aprilie 2017, prima editie a Romanian Hospitality Conference, cu tema “Noua Ordine din HoReCa. Tendinte si provocari”. Evenimentul va avea loc la Sheraton Bucharest Hotel si va reuni circa 250 de persoane, proprietari si top management din HoReCa si industrii conexe, pentru a dezbate starea actuala a sectorului din punct de vedere economic si a incerca sa indentifice tendinte din viitorul apropiat.

2015 a fost un an greu pentru HoReCa din perspectiva adaptarii la multele evenimente care au avut loc. Acest an a provocat cateva dintre cele mai importante schimbari din ultimii zeci de ani – noile avize ISU necesare pentru functionarea unui restaurant sau club, legea anti-fumat, modificari ale impozitului specific.

“Ne dorim sa eliminam tonul negativ de care are parte industria ospitalitatii din partea preseisi a autoritatilor, sa cream un pol de atractie pentru cei ce vor un business curat in ospitalitate, sa cream o platforma de discutii si intalniri pe teme actuale si care sa-si gaseasca o implementare prin initiativele HORA, sa cream sharing de know-how, trenduri si tendinte pentru cei ce vor sa faca business in ospitalitate in Romania”, explica Dragos Petrescu, presedintele HORA.

Tema acestei editii este “Noua Ordine din HoReCa. Tendinte si provocari”. Printre speakeri se numara Dr. David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elvetia, Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Balaceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Dragos Anastasiu, Presedinte Grup Eurolines, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Paun, CEO Bringo si altii. La eveniment vor participa si reprezentantii celor peste 60 de branduri membre HORA.

“Vor fi dezbatute, pe langa analizele economice sistemice, provocari operationale aparute o data cu modificarile legislative dar si cele generate de extindere, organizarea de evenimente, calitate de 5* in varf de munte, sprijinul administratiei in Turism, tendinte in delivery, noi tehnologii, masini de facut burgeri si livrari cu drone”, explica Florin Maxim, Managing Director Smite.

Analistul Dr. David Bosshart, invitatul special al Romanian Hospitality Conference

Dr. David Bosshart este invitat special la Romanian Hospitality Conference pe 19 aprilie la Sheraton Bucharest Hotel. Cercetatorul va vorbi audientei din Romania despre tendintele consumerismului si despre piata de servicii din sectorul HoReCa.

Dr. David Bosshart este cel mai important analist de tendinte al momentului. Cercetatorul este CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elvetia. Este expert in evolutia pietelor la nivel global si impactul acestora asupra consumerismului si serviciilor.

Pana acum a sustinut peste 1.800 de prezentari in 40 de tari pentru o audienta de peste 300.000 de oameni. Munca sa se concentreaza pe subiecte precum viitorul consumerismului, transformarile societatii consumatoare, digitizarea, managementul si cultura HoReCa, globalizarea si filosofia politica.

 “Avem nevoie de obiectivitate. Avem nevoie de putere de analiza. Avem nevoie de expertiza. De aceea l-am rugat pe Dr. Davin Bosshart sa accepte invitatia noastra. Suntem intr-un moment in care trebuie sa aducem cat mai mult know-how in industrie si sa sprijinim cu buna credinta toti jucatorii din sector. GDI este cel mai mare institut de analiza din Europa in ceea ce priveste tendintele de consum si suntem tare mandri ca au acceptat propunerea noastra”, spune Florin Maxim, Managing Director Smite.

Pentru participare, biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 10 martie de pe site-ul Hora, www.horaromania.org.

 

Cmentariile sunt închise