Nimeni nu stă degeaba

Horeca Insight v-a obișnuit cu faptul că ia permanent pulsul industriei, dar așa cum citam într-un material anterior, acest domeniu a primit o lovitură ce riscă să devină destabilizatoare. Ne-am hotărât să urmăm îndemnul lui Dragoș Petrescu – un profesionist desăvârșit și să anunțăm că suntem pregătiți să ne mobilizăm. Vom acționa pe două direcții și suntem deschiși să sprijinim propuneri creative prin care să rămânem o sursă de informare corectă și nepărtinitoare.

Prima direcție vine ca un răspuns la reacțiile din Social Media, în special pe grupul creat în acest sens. Chiar dacă grupul s-a constituit ca o celulă de criză și centru de comunicare, nu înseamnă că trebuie să trecem cu vedera regulile de bună cuviință aplicabile în online. Suntem prezenți pe Facebook pentru a ne susține reciproc, indiferent de natura business-ului în are suntem implicați – Horeca, organizare de evenimente, furnizori, indiferent de numărul de angajați. În industria aceasta atât de cuprizătoare intră și cafenele crescute dintr-un vis de a oferi servicii și produse de calitate, o cafenea al cărei owner servește personal clienții; până la manageri cu lanțuri de restaurante care se implică să îmbunătățească mediul de afaceri din România și să creeze o linie de comunicare coerentă cu autoritățile. Pentru că traversăm vremuri dificile, e chiar recomandabil să căutăm să ne concentrăm atenția și gândurile pe un viitor nu foarte îndepărtat când ne vom relua activitatea obișnuită sau să ne pregătim psihic să găsim soluții. În acest sens, ne dorim ca platforma Horeca Insight să găzduiască mesaje optimiste, sfaturi și rețete din partea profesioniștilor industriei. Va fi o ocazie bună să ne observăm și să ne apreciem unicitatea și diversitatea.

Cea de-a doua direcție se referă la demersuri concrete de a muta în online toate acele evenimente de care nu ne putem bucura momentan. Vom iniția o serie de articole care să ne ajute să consolidăm acele informații necesare oricărui reprezentant Horeca. Nu stăm degeaba acasă, folosim acest timp atât pentru studiu, cât și pentru odihnă și pentru a ne dedica evenimentelor în familie care erau trecute cu vederea. Din nou, ne dorim să atragem atenția că e strict responsabilitatea noastră să alegem o perspectivă constructivă de abordare a acestei situații în esență dramatice prin care trece industria. Pe lângă propunerile către autorități făcute de organizații de profil, așteptăm și propunerile celor care vor folosi înțelept acest timp.

Vă asigurăm că în continuare vom livra informații relevante și conținut de calitate, ne păstrăm optimismul că acesta este doar un răgaz și este datoria noastră să-l fructificăm cum se cuvine.

Cmentariile sunt închise