Livrare gratuită din partea Uber Eats

Uber Eats sprijină business-urile locale în efortul lor de a gestiona efectele crizei, de la scăderea vânzărilor și restrângerea activității, până la suspendarea temporară a afacerii sau chiar închiderea ei.

Din acest motiv, Uber Eats a decis ca, începând de astăzi, să renunțe la taxa de livrare pentru toți utilizatorii din România și din multe alte piețe din Europa Centrală și de Est, până pe 22 martie.

Pentru a beneficia de livrare gratuită pentru 10 comenzi, utilizatorii trebuie să activeze codul promoțional LIVRAREGRATUITA.

Charity Safford, Director Uber Eats Europa de Nord, Centrală și de Est a declarat: Având în vedere că majoritatea clienților aleg să stea acasă, vrem să fim alături de comunitățile din România și să le sprijinim în această perioadă dificilă. Am început să informăm utilizatorii despre cum pot solicita în aplicație ca mâncarea să le fie lăsată în fața ușii și am renunțat la taxa de livrare pentru ca mâncarea să ajungă la destinație în siguranță și simplu, iar cererea pentru restaurantele locale să crească.


Alte facilități implementate sau în curs de implementare:

  • Utilizatorii Uber Eats au posibilitatea de a introduce în aplicație instrucțiuni specifice pentru livrare, precum “vă rog să lăsați comanda la recepție” sau “vă rog să lăsați comanda în fața ușii”.
  • Curierii la nivel global au fost instruiți de către Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor despre cum să evite îmbolnăvirea. Aici sunt mai multe informații despre măsurile și sfaturile primite în acest sens.
  • Se analizează noi modalități prin care Uber și Uber Eats pot fi alături de comunitățile locale în această perioadă dificilă.

 

 

 

Cmentariile sunt închise