National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită situată în unul din cele mai frumoase resorturi din țară, la mai puțin de 37 de kilometri de capitală, anunță înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group. Această colaborare este menită să dea o nouă dimensiune experiențelor culinare și evenimentelor din cadrul clubului de golf prin intermediul ospitalității rafinate și a conceptele inovatoare ale LOFT Group.

În cadrul acestui parteneriat, LOFT Group va prelua responsabilitatea pentru operarea tuturor restaurantelor și evenimentelor la National Golf & Country Club. Metin Dogan, Președintele National Golf & Country Club afirmă: “Suntem încântați să ne asociem cu LOFT Group, un nume de referință în industria ospitalității. Expertiza lor vastă și capacitatea de a crea experiențe memorabile se aliniază perfect cu viziunea noastră de a oferi o atmosferă excepțională pentru membrii și oaspeții noștri. Acest parteneriat va aduce un plus de valoare ofertei noastre și va asigura că fiecare vizită la National Golf & Country Club este cu adevărat remarcabilă.

Suntem bucuroși să anunțăm un parteneriat strategic care marchează o nouă etapă în evoluția Grupului LOFT. Acest parteneriat ne oferă o platformă pentru a demonstra expertiza și experiența noastră de peste 25 de ani în domeniul ospitalității, precum și pasiunea noastră pentru inovație și creativitate. Așteptăm cu nerăbdare să introducem concepte revoluționare și să oferim experiențe memorabile pentru oaspeții și membrii National Golf & Country Club, precizează Ion Biriș, unul din fondatorii Grupului LOFT.

National Golf & Country Club este o comunitate de golf de elită, situată la mai puțin de 37 km nord de București. Clubul oferă o gamă variată de servicii și facilități premium, inclusiv un teren de golf spectaculos și un clubhouse primitor, cu vedere la peisajele uimitoare ale zonei.

LOFT Group este o companie de top în industria ospitalității din România. Cu peste 25 de ani de experiență, LOFT Group deține și operează un portofoliu divers de locații premium în București și în zone de mare interes turistic, Mamaia și Predeal. Recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și trend-setting, LOFT Group continuă să redefinească ospitalitatea și divertismentul pe piața românească.

Cmentariile sunt închise