Line Group lansează în România robotul Servi Plus – un ajutor de încredere pentru industria ospitalității

Line Group, furnizor de echipamente și soluții premium pentru sectorul Horeca, anunță lansarea robotului Servi Plus pe piața românească. Servi Plus reprezintă un progres semnificativ în industria serviciilor, care vine să îmbunătățească condițiile de muncă și experiența oaspeților.

Servi Plus este un produs dezvoltat de Bear Robotics, o companie inovatoare din Silicon Valley (SUA), specializată în domeniul roboților dedicați sectorului Horeca. Noul robot poate îndeplini cu succes operațiuni de servire, debarasare, hosting sau chiar transport logistic.

Cu o capacitate de încărcare de 40 kg sau de 16 farfurii, Servi Plus este soluția optimă pentru automatizarea și ușurarea fluxului de lucru din industria ospitalității. Acesta este conceput pentru a prelua munca repetitivă, cum ar fi transportul comenzilor la masă și debarasarea farfuriilor. În acest fel, ospătarii pot petrece mai mult timp în zona de servire și se pot concentra pe crearea unei experiențe excepționale pentru clienți.
Servi Plus dispune de un sistem de rulare (roți și suspensie) de înaltă performanță, care îi permite să transporte chiar și pahare pline sau farfurii cu supă. Este capabil să ruleze pe o mare varietate de suprafețe, să traverseze praguri și să urce rampe. Acest nou produs poate fi configurat în mai multe variante personalizate, în funcție de necesitățile de transport al utilizatorului.

Specificații tehnice
– Dimensiuni | 53,5 cm × 58,5 cm × 122 cm
– Număr de polițe | 2-4 polițe (reglabile)
– Greutate | 61,7 kg
– Sarcină | 10 kg / poliță, total: 40 kg
– Durată baterie | 8 – 12 ore
– Încărcare | Priză standard (încărcător 220 V / 28,6 V)

Servi Plus include, de asemenea, o serie de caracteristici unice, care oferă o experiență extraordinară, cum ar fi iluminarea LED adaptativă pentru vizibilitate și comunicare, afișaj text cu mesaje personalizate și redarea sunetelor presetate sau personalizate.

Odată cu lansarea robotului Servi Plus, Line Group stabilește un nou standard în domeniul ospitalității. Acest nou produs își găsește utilitatea în numeroase domenii: restaurante, hoteluri, spitale, case de îngrijire pentru vârstnici, cazinouri, aeroporturi, mall-uri, bucătării centrale, săli de bowling și biliard sau depozite logistice. În acest moment, există zeci de mii de roboți Bear Robotics care lucrează 24 din 24 de ore, 365 de zile pe an în întreaga lume.

Pentru mai multe informații, demonstrații și comenzi, vizitați www.linerobotics.ro

Cmentariile sunt închise