METRO susține antreprenorii din sectorul HoReCa prin noua campanie de Crăciun: „Uită de gătit”

În contextul Covid-19, când vânzările pe care le aduce acest sezon industriei HoReCa nu sunt cele așteptate, METRO a lansat la nivel global campania „Uită de gătit”, prin care invită consumatorii să comande meniul de sărbători de la un restaurant din apropiere, câștigând astfel timp prețios alături de familie, dar și satisfacția de a susține antreprenorii locali.

Prin campania de Sărbători, METRO încurajează antreprenorii din sectorul HoReCa să pregătească meniuri speciale, îndemnând totodată consumatorii să se îndrepte spre restaurantele din apropiere și să comande masa festivă de la ele. Inițiativa este lansată în 18 țări în care lanțul de magazine METRO este prezent.

METRO România a dezvoltat și o extensie locală a acestei inițiative globale prin care încurajează restaurantele să adauge în meniu platouri potrivite pentru mesele festive din această perioadă, iar antreprenorii care se înscriu pe www.metro.ro vor beneficia de prezența pe harta restaurantelor care oferă meniuri de sărbători, dar și de promovare gratuită în mediul digital și pe TV.

„Valorile și obiectivele noastre sunt construite în jurul promisiunii de a fi, în orice condiții, un partener al afacerilor independente. În acest nou context global care a adus multe schimbări în viața fiecăruia, METRO și-a propus ca, pentru finalul de an, să vină cu o campanie curajoasă care duce empatia la rang de nucleu al acțiunilor noastre. Campania de sărbători este un apel la solidaritate, pentru ca, alături de consumatori, să susținem restaurantele care se luptă acum pentru supraviețuire. Cu cât mai multe familii renunță la gătitul acasă, cu atât mai mult ele se bucură de timp petrecut împreună, și cu atât mai mult afacerile independente vor căpăta speranță în ceea ce privește vânzările, păstrând astfel și slujbele angajaților din acest domeniu”, a declarat Marina Zara, Marketing Driver METRO Cash & Carry România.

Campania are la bază un videoclip ce evidențiază provocările actuale pe care oamenii le au, într-un context cu multe restricții. Distanțarea socială a dus la o stare generală de oboseală și de stres, locuința devenind neîncăpătoare pentru membrii unei familii care sunt nevoiți să lucreze, să facă școală online, să facă sport și să gătească, în aceleași câteva camere. Tocmai de aceea, mesajul principal al întregii campanii este: de sărbători, uită de gătit, acordă-ți ție și familiei tale timp, relaxează-te și comandă mâncare de la restaurantul tău preferat. Harta restaurantelor care oferă meniuri de sărbători poate fi accesată la adresa www.metro.ro/uitadegatit

Cmentariile sunt închise