METRO a lansat Ghidul de Turism ediția 2023!

Cu Ghidul de Turism 2023 de la METRO ești la doi pași de cele mai frumoase locuri! Continuând tradiția începută încă din 2021, METRO publică anul acesta ediția cu numărul 3 a ghidului de turism în România.

În prim plan sunt peste 250 de atracții turistice din toate colțurile țării – Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat, Oltenia, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Muntenia, București – iar scopul ghidului este de a susține turismul românesc si de a aduce în centrul atenție frumusețea pitorească a României. Obiectivelor turistice li se adaugă o serie de recomandări de cazare și masă, prin care sunt puse în valoare peste 200 de clienți METRO.

Promovarea turismului românesc și a industriei ospitalității

Fie că ești în căutare de destinații pitorești sau moderne, încărcate de istorie și tradiție, sau de activități recreative și sportive moderne, în ghidul de turism METRO găsești ceva potrivit pentru orice gust. Iar pentru gurmanzi, fiecare regiune vine la pachet cu sugestii de preparate tradiționale specifice zonei, pe care le poți degusta la restaurante locale, pentru o experiență culinară autentică, de care te poți bucura alături de familie sau prieteni!

Pentru a fi ușor de accesat, toate locațiile prezentate în ghidul de turism sunt însoțite de fotografii relevante și de un cod QR, prin scanarea căruia ai acces imediat la toate informațiile de interes pentru tine.

Ghidul de Turism 2023 este disponibil online, pe site-ul METRO!

Cmentariile sunt închise