În inima Ospitalității Transilvănene HORECA NEXT LEVEL – Cluj-Napoca

Conferința HORECA NEXT LEVEL – Cluj-Napoca va avea loc pe 15 iunie 2023 și va fi găzduită de Hotel Napoca, o premieră pentru Horeca Insight în calitate de organizator de evenimente specializate. Seria de conferințe Next Level sunt axate pe câte un segment al Horeca: Food, Coffee & Drinks, Pastry&Dessert, iar începând cu anul acesta două conferințe în țară pentru a analiza trendurile aferente regiunii de litoral, respectiv centrul țării. HORECA NEXT LEVEL CLUJ va oferi insight valoros asupra specificului Ospitalității din Transilvania într-un mediu propice interacțiunii cu experții din industrie, antreprenori și profesioniști care se reunesc să analizeze provocări și oportunități în domeniu.

Conferința este structurată în paneluri tematice, iar prin discuții interactive se vor aborda de la strategii inovatoare de dezvoltare a afacerii la planuri de consolidare și preocupări esențiale prosperării în mediul concurențial actual. Primul panel va fi dedicat schimbărilor legislative cu impact asupra Ospitalității și îi are ca invitați pe: Ștefan Gadola – Președinte Horeca Cluj, Ioan Oleleu – ANSVSA, Ana Maria Hiciudean – AJOFM, Stelia Irimies – ANAF, Tamas Ciprian Adrian – Serviciul Imigrari Cluj și Meda Opriș – Hotel Meridian. Cu ajutorul invitaților care fac parte din structurile oficiale ale statului, vom aprofunda efectele schimbărilor legislative și felul în care acestea au impactat Horeca, dificultățile implementării unor cerințe legislative aliniate cu cerințele legislației europene aplicabile în domeniu, precum și provocările culturale ale aclimatizării lucrătorilor din străinătate.

Cel de-al doilea panel are o tematică axată pe specificul Ospitalității din Ardeal, iar la discuții vor contribui Vlad Popescu – VALEA VERDE, Debora Vesa – THEODORA GOLF CLUB și  Andreea Balaj – DOUBLE TREE BY HILTON CLUJ. Înțelegerea obiceiurilor consumatorilor, dar și a așteptărilor acestora sunt mereu tendințe actuale ale Ospitalității, iar acest panel urmărește să pună accent și pe ultimele noutăți în ce privește comportamentul oaspeților prin soluții de promovare a experiențelor locale și nu numai.

Cel de-al treilea panel va dezvălui ce se află la intersecția dintre pretențios și autentic în ce privește mâncarea, respectiv Restaurantele. Vor dezbate teme precum experiențe personalizate, meniuri care pun accent pe organic și vegan, sustenabilitate sau meniul de băuturi cu Corina Gramma – ROD, Aura Petre – ZAMA, Paul Eugen Siserman – RONIN, Vlad Niculici – THE CHEESECAKE HOUSE.

HORECA NEXT LEVEL – Cluj-Napoca este și un prilej pentru antreprenori de a împărtăși povești de succes și abordări care s-au dovedit utile în administrarea unui business în Ospitalitate, oferind exemple de strategii eficiente. Ultimul panel este dedicat Tehnologiei și vom afla împreună cine trece testul digitalizării industriei. Speakerii panelului sunt: Marius Mocian – BOOST EAT, Marceluș Suciu – MARTY, Andrei Popa – GLOVO și Marian Porumb – DOT.

Horeca Insight este un organizator de evenimente cu un istoric relevant în găzduirea de conferințe specializate, care își folosește înțelegerea profundă a industriei pentru a oferi participanților acces la experți și profesioniști din Horeca. Ne mândrim cu capacitatea de a identifica nevoile și preocupările specifice profesioniștilor din sectorul Ospitalității, fiecare eveniment fiind meticulos planificat.

Cmentariile sunt închise