McDonald’s testează introducerea meniurilor de mic-dejun pe parcursul întregii zile

Lanțul de fast-food McDonald’s face un pas important pentru a se asigura că cea mai importantă masă a zilei este la dispoziția clienților toată ziua. Compania a anunțat că testează în câteva locații din sudul Americii extinderea meniului de mic-dejun pe parcursul întregii zile.

Micul-dejun la McDonald’s este servit, în mod tradițional, până la ora 10:30 dimineața, însă McDonald’s Corp a plecat urechea la cererea consumatorilor: mic-dejun prelungit. Compania a început testarea unui ”all day breakfast menu” în luna octombrie a anului trecut, punând la dispoziția consumatorilor doar unele produse din meniul matinal.

În Australia există deja locații care servesc toată ziua meniul de mic-dejun, însă potrivit unor angajați, volumul de muncă s-a dublat practic prin această mișcare, iar timpul de așteptare pentru produse s-a prelungit și el. Aceștia se plâng de faptul că meniul obișnuit de prepara într-o anumită ordine, iar ustensilele pentru micul-dejun necesită alt timp de gătire, altă ordine de asamblare și mult mai mult timp dedicat curățării și întreținerii acestora.

Până când compania va reuși să găsească un ritm potrivit de muncă pentru a face loc noilor produse în meniu, internauții americani se declară entuziasmați și abia așteaptă să poată comanda un McMuffin sau o plăcintă de cartofi la orice oră a zilei.

Autor: laura.holban@foodandbar.ro

 

Cmentariile sunt închise