Mâncare Curată – o soluție de ambalare pentru livrări în deplină siguranță

De mai bine de două luni, restaurantele preferate au fost constrânse de restricții să-și limiteze activitatea doar la livrări la domiciliu. Chiar dacă nu mai putem accesa experiența de ieșit în oraș și manifestăm o oarecare retinceță la a reveni la vechile obiceiuri, ne dorim să ne bucurăm în continuare de preparatele preferate. Deși s-a pus accent pe implementarea de măsuri de siguranță pentru întreg lanțul de producție, este foarte important ca toți clienții să simtă că mâncarea comandată ajunge la destinație în condiții de igienă și siguranță.

Astfel s-a dezvoltat inițiativa Mancare Curata, un demers al producătorilor de pungi sigilate pentru curierat, ce își găsește de data aceasta aplicabilitate în industria Horeca. Având deja un istoric de 15 ani pe piața din România, productării au identificat această nevoie a restaurantelor de a adăuga un grad sporit de siguranță atunci când livrează comenzile. Este o soluție de transport a comenzilor igienică, ce evită orice contact cu exteriorul al casoletelor și pachetelor cu preparate alimentare.

În ultima perioadă am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile, iar treptat am renunțat să ne referim lafelul în care eram obișnuiți să acționăm înainte. Cuvântul de ordine a devenit siguranța și protecția noastră și a celor dragi. Deși multe afaceri au avut de suferit într-un procent mai mare sau mai mic, de departe Horeca a fost cel mai greu încercată. În aceste condiții, devine imperios necesar să acordăm atenție crescută comenzilor/livrărilor care asigură supraviețuirea sau menținera pe piață prin accente ce pot face diferența.

Pungile “Mancare Curata” au închidere ermetică, astfel încât oferă clienților garanția că primesc caserolele cu mâncare exact așa cum au fost pregătite, reducând influența factorilor externi și a numărului de persoane care intră în contact cu acestea. Pungile “Mancare Curata” sunt ușor de utilizat, de manipulat, sunt încăpătoare și, nu în ultimul rând, sunt fabricate din materiale 100% reciclabile. Sunt prevăzute cu un buzunar exterior care conține detaliile privind componența comenzii și/sau factura aferentă, iar o simplă foarfecă este de ajuns pentru a accesa conținutul pungii.

Horeca Insight și-a propus ca în această perioadă dificilă pentru industria ospitalității, să promoveze printr-o comunicare deschisă, acele demersuri care demonstează felul în care operatorii dovedesc responsabilitate. Pungile “Mancare Curata” reprezintă un exemplu de adaptare și conștientizare a felului în care jucătorii industriei au de câștigat spre beneficiul utilizatorului final – oaspetele.

Cmentariile sunt închise