„Mai mult decat profesie. Pasiune!”, un proiect Continental Hotels, dedicat angajatilor

Lantul hotelier Continental Hotels a demarat luna aceasta un nou proiect, prin care isi propune sa sprijine angajatii sa se dezvolte personal si profesional, dar si sa devina mai motivati, implicati si pasionati de jobul lor. Campania „Mai mult decat profesie. Pasiune!” doreste sa scoata in evidenta povesti ale oamenilor remarcabili din echipa Continental Hotels si sa impulsioneze fiecare membru al echipei sa isi transforme profesia in pasiune.

„Intr-un business in care lucram cu oameni pentru oameni, pasiunea pentru ceea ce facem este pe primul loc. Poti sa incepi o meserie din nevoie, fara sa fii pasionat de ea, dar sa ajungi sa iubesti acea meserie atat de mult, incat sa o faci cu drag in fiecare zi. Asa ne place noua, celor de la Continental Hotels sa lucram: cu pasiune si cu scopul bine definit de a transforma timpul petrecut la hotel in amintiri placute. Si cum altfel sa cream experiente frumoase, daca nu printr-un cadru relaxat, alaturi de un personal prietenos si gata oricand sa raspunda cu pasiune nevoilor clientilor nostri?”, a declarat Radu Enache, Presedinte-Director General al Continental Hotels.

Angajatii companiei au fost invitati sa participe la sedinte foto inedite, din care au luat nastere 12 ilustratii care spun, intr-o nota amuzanta, povestea oamenilor din spatele meseriei. Un ospatar care dirijeaza o orchestra, o camerista care pregateste o camera de hotel in pasi de flamenco, personalul de room service care se transforma intr-un magician, un barman care incearca sa gaseasca cea mai buna reteta de cocktail intr-un laborator sunt cateva dintre scenariile incluse in campanie.

„Prin aceasta campanie ne-am dorit sa atragem atentia asupra oamenilor. Asupra celor care intampina vizitatorii la receptie, care se asigura ca totul este mereu pregatit pentru clienti sau care au grija ca vizita clientilor sa fie cat mai placuta si confortabila, care au un cuvant de spus si care ne inspira pe fiecare dintre noi prin pasiunea de care dau dovada in fiecare zi. Ne-am dorit sa aducem angajatii, dar si meseriile lor, intr-o alta lumina. Prin asocieri neasteptate, am reusit sa scoatem in evidenta si mai mult latura personala, pasiunea si latura profesionala.”, declara Iulia Hurdubetiu, Director Departament HR.

Continental Hotels detine proprietati in importante orase din Romania precum: Grand Hotel Continental *****: Bucuresti, Continental Forum ****: Arad, Oradea, Sibiu, Continental ***: Portile de Fier, Suceava, Tirgu-Mures, Drobeta Turnu Severin, Hello Hotels **: Bucuresti, Ibis *** (prin contract de management cu grupul Accor): Bucuresti, Constanta, Sibiu.

Cmentariile sunt închise