Lucian Ghinea, directorul general al Bergenbier, la al doilea mandat de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Asociatia Berarii Romaniei a anuntat alegerea lui Lucian Ghinea, Director General Bergenbier SA, companie parte a grupului Molson Coors, in functia de Presedinte. De la inceputul acestui an, Lucian Ghinea a preluat noile atributii din cadrul Asociatiei de la Shachar Shaine, presedintele companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB), care a asigurat presedintia organizatiei pe parcursul anului 2017.

”Sunt onorat sa preiau functia de Presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei care imi revine pentru a doua oara, intr-un interval de trei ani. Incep acest nou mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de Asociatie, in totalitate orientate spre dezvoltarea durabila a sectorului si culturii berii in Romania. In ceea ce priveste asteptarile legate de anul in curs, sper intr-o evolutie pozitiva a pietei berii. Experienta anilor anteriori ne-a demonstrat insa ca un trend ascendent pe piata berii este posibil doar daca eforturile producatorilor de bere locali sunt completate de stabilitate si predictibilitate la nivel economic si fiscal”, a declarat Lucian Ghinea, noul Presedinte Berarii Romaniei.

Lucian Ghinea este in prezent Director General Bergenbier SA, o companie Molson Coors. Lucreaza in cadrul Grupului din care face parte Compania Bergenbier SA de 12 ani, cu o pauza de un an si jumatate in perioada 2008 – 2009. Are o experienta vasta in industria berii din Romania, dar si in FMCG si retail din perioada in care a activat in domeniul consultantei in afaceri.

Asociatia Berarii Romaniei a fost infiintata in urma cu 14 ani.

Cmentariile sunt închise