Lillet, cunoscutul aperitiv realizat dintr-un cupaj de vinuri fine si lichioruri din citrice, disponibil pe piata romaneasca prin Pernod Ricard

Pernod Ricard Romania lanseaza pe piata locala de bauturi alcoolice un nou produs: Lillet, un aperitiv  care pastreaza vie traditia artizanilor francezi, printr-un blend unic de vinuri fine si lichioruri din coji de citrice. Produsul este disponibil in doua sortimente, Lillet Blanc si Lillet Rose, si poate fi folosit in cocktail-uri rafinate, foarte usor de preparat. Povestea Lillet incepe in 1872, cand fratii Pierre si Raymond Lillet au creat reteta prin care vinurile de Bordeaux si lichiorurile fructate sunt lasate la maturat timp de 6 luni, in butoaie de stejar, in distileria din Podensac.

Lillet Blanc aduce bon goût in pahare prin note de portocala confiata, miere, rasina de conifere si fructe exotice. Servirea Lillet Blanc impreuna cu tonic, felii de castravete si capsuni proaspete trezeste la viata noi simtiri si gusturi deosebite, sub o singura denumire: cocktail-ul Lillet Vive.

Lillet Rose seduce prin gustul fructat, echilibrat si usor acidulat, cu note de fructe de padure, grapefruit si floare de portocal. Desertul preferat intr-o seara de vara poate lua forma cocktail-ului Lillet Vive Rose, care imbina aperitivul frantuzesc cu tonic si felii de lime.

Lillet este disponibil in locatii Horeca selectate din toata tara, iar consumatorii ce-l doresc pentru acasa pot achizitiona cele doua sortimente din magazinul online www.worldofdrinks.ro.

Ne bucuram sa adaugam Lillet in portofoliul Pernod Ricard Romania si sa prezentam pe piata locala un produs inedit. La Vie En Lillet este un simbol al elegantei frantuzesti, caracterizata prin simplitate, precum drink-urile preparate cu Lillet sunt pline de rafinament, dar usor de preparat”, spune Radu Moldovan Petrut, Director de Marketing Pernod Ricard Romania.

Odata cu lansarea, compania deruleaza si campania La Vie En Lillet, care se va concretiza intr-un ghid ce va prezenta toate experientele impartasite de consumatoare in mediul online si va fi disponibil pentru download pe pagina de Facebook Lillet Romania. Pe parcursul campaniei, Lillet rasplateste contribuitorii ghidului cu premii de inspiratie frantuzeasca, iar la final ofera prin tragere la sorti o excursie pentru doua persoane in sudul Frantei, locul unde Lillet a luat nastere si unde este produs si astazi.

Cmentariile sunt închise