Lantul hotelier Wyndham a deschis primul hotel sub brandul Ramada de pe Litoral

Brandul hotelier Ramada, parte a lantului american Wyndham, a inaugurat recent primul sau hotel de litoral. Hotelul este clasificat cu patru stele si este situat la granita dintre statiunea Mamaia si orasul Constanta, pe malul lacului, oferind o  vedere de 360 de grade asupra celor doua localitati.

Hotelul de 9 etaje are 170 de camere si apartamente generoase. In cele 4 sali de conferinte vor fi organizate o diversitate mare de evenimente, de la intalniri de afaceri pana la petreceri ce pot gazdui 250 de persoane. Echipamente audio-vizuale si servicii de catering sunt de asemenea disponibile la fata locului.

„Suntem incantati sa ne deschidem portile sub marca Ramada. Locatia hotelului si facilitatile excelente, impreuna cu nivelul de pregatire al staffului la standardele Ramada, ne asigura ca putem satisface cele mai inalte exigente ale clientilor nostri”, a declarat Cristian Ciobanu – General Manager Ramada Constanta.

Restaurantul Blanche ofera optiuni excelente de fine-dining din bucataria internationala pentru micul dejun, pranz si cina. Oaspetii se pot bucura oricind de o bautura la barul Centrum de la intrarea hotelului sau de un cocktail la Atmosphere Skybar, admirind privelistea de la etajul opt.

Cmentariile sunt închise