Identitate gastronomică națională în weekendul 7 – 8 septembrie la Conferințele GastroArt

The Ark va găzdui în acest weekend (7 – 8. Septembrie 2019) o serie de conferințe pluridisciplinare dedicate identității gastronomice naționale ca parte a brandului de țară și strategiei de promovare gastro-românească.

Conferințele fac parte din seria de evenimente conexe sărbătoririi Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (inițiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras și celebrată în acest an pentru prima dată). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: publicitate, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.

Turismul gastronomic și oenologic sunt vectori importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care se pot asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.

Astfel, pe 7 septembrie de la ora 12:00, la The Ark București, scriitorul și copywriterul Florin Dumitrescu va modera un panel unde are invitați specialiști din advertising și branding.

Duminică, 8 septembrie, de la 14:00, Cezar Ioan (publisher Vinul.ro) va dezbate alături de oameni din industria viei și vinului și nu numai, potențialul vinurilor românești ca parte a identității gastronomice naționale.

Intrarea este liberă, dar pentru că locurile sunt limitate se va face în baza unei rezervări la adresa cosmin.dragomir@gastroart.ro în care să precizați numele dumneavoastră, vârsta, ultima școală absolvită și funcția pe care o ocupați în acest moment.

Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte în parteneriat cu GastroArt și vinul.ro, printr-un finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Proiectul este sprijinit și de către Grupul City Grill.

Cmentariile sunt închise