Hotelul Radisson Blu a găzduit Gala anuală a Federației Industriei Hoteliere din România

Pe 8 februarie a avut loc a IV-a ediție a celui mai important eveniment FIHR – Gala FIHR, Horeca Insight sprijinind în calitate de partener media ediția dominată de tema – Împreună promovăm România. Hotel Radisson Blu a fost gazda acestui eveniment strălucitor, locație transformată pentru câteva ore într-o reuniune de vază a personalităților proeminente ale industriei hoteliere.

A patra ediție a evenimentului a adus laolaltă reprezentanți ai industriei ospitalității din țară și străinătate, autorități centrale și locale, membri FIHR: hotelieri și furnizori, dar și parteneri din zona asociativă. Participarea la evenimentul anual FIHR a fost posibilă pe baza înregistrării prealabile într-un formular dedicat, a achitării taxei de participare și a confirmării în scris de către FIHR, precum și de disponibilitatea locurilor puse la dispoziție.

A fost o seară memorabilă pentru profesioniștii din industria ospitalității, pentru pasionații de turism și partenerii care și-au dorit să fie alături la ceas de sărbătoare a turismului și a industriei hoteliere, mai ales că tema a fost promovarea României. Doamna Simona Constantinescu, Președinte al FIHR, a rostit cuvintele de bun-venit și a mulțumit pentru prezență invitaților speciali: Lucian Rus – Secretar de Stat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ray Iunius – Consilier al Primului Ministru, Alexandros Vassilikos – Președinte Hotrec și Radu Burnete – Director Executiv al Confederațiaei Patronale Concordia.

Ediția a IV-a a Galei FIHR – Împreună Promovăm România a reunit 276 de reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară, autorități centrale, membri FIHR, hotelieri interesați să devină membri ai FIHR, sponsori și parteneri FIHR într-o atmosferă dedicată sărbătorii celor care aleg să se mândrească cu frumusețile țării noastre.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul partenerilor:

  • Casa Timiș – Wellness & Spa Resort,Cleaning Logistic Dana Tivig, Coca-Cola, Macromex Horeca, METRO Romania, Wiren România;
  • Diversey, SERVE, Unicredit BANK;
  • Bit Soft, JoyFull Colors, katinolla, NEI Holding, Heidi Chocolate, Salesianer Romania, Stretto Coffee, Tandem România – Fabrica de mobilă, Technogym, TouchMenu, Ursus Breweries.

Federația Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) este prima organizație patronală din turismul românesc și cea mai reprezentativă din industria hotelieră prin cifra de afaceri și numărul de angajați. FIHR reunește 4 din top 5 companii hoteliere din România după cifra de afaceri, fiind prezentă la nivel național în peste 40 localități (24 județe) și cumulând peste 15.000 camere în proprietățile hoteliere membre.

Cmentariile sunt închise