Macromex Horeca a susținut Echipa culinară Belvedere în obținerea podiumului la IKA Culinary Olympics 2024

Una dintre cele mai importante competiții culinare la nivel internațional, IKA Culinary Olympics, a avut loc anul acesta la Stuttgart, constituind scena de desfășurare a abilităților și tehnicilor în arta culinară a peste 1.200 de participanți din 55 de țări.

Cu un istoric impresionant de medalii de aur și bronz în edițiile anterioare, Echipa culinară Belvedere a obținut medalia de argint în acest an. Macromex Horeca a susținut întreaga echipă culinară sub îndrumarea lui Chef Ioan Florescu, căpitanul echipei, alături de profesioniști renumiți în domeniu, inclusiv Ioan Cristian Popa, Dragomir Carmela, Andra Ioana Bunea, Ghișoi Cornelia, Daniel Buzea, Alexandra Donosa și Paul Holhoș.

Pasiunea, perseverența și talentul întregii echipe au demonstrat încă o dată că arta culinară românească își merită locul pe podiumul internațional.

Macromex este mai mult decât un furnizor de produse în industria de Retail sau Horeca. Este un partener ce susține eficiența și performanța în orice bucătărie prin soluții complete de business, meniuri și rețete dedicate tipului tău de locație, aprovizionare rapidă și eficientă prin platforma de marketplace bocado.ro.

Cmentariile sunt închise