Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelență în industria Ospitalității

Hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost încă de la deschidere un punct de referință pentru oaspeții săi, devenind în timp un nume emblematic în peisajul hotelier din București, recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit de-a lungul anilor să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private, cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântați să anunțăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat de prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional în sistem de franciză.

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulțumi oaspeților noștri pentru încredere și loialitate. Suntem mândri de reputația noastră și vom continua să oferim experiențe rafinate și în următorii ani. Hotelul acordă o atenție deosebită clienților care l-au consacrat pe piața destinațiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferințe și evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest își reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte și să adopte soluții sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Cele 165 de camere elegante și confortabile, restaurantele rafinate, 16 săli cu facilități pentru evenimente și întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa și grădina de 7000 mp, au făcut din Crowne Plaza Bucharest un câștigător de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele aparținând unui lanț internațional în cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privată și stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Hotelul “Crowne Plaza Bucharest” face parte din cel mai mare grup hotelier privat românesc, „ANA Hotels”, companie care deține și operează de asemenea, hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, precum și „Ana Hotels Europa” cu centrul SPA „ANA Health Spa”.

Cmentariile sunt închise