Horeca Next Level – Trenduri Beverages, ediția 2017, singurul eveniment dedicat exclusiv segmentului băuturilor, va avea loc pe 23 mai

Factori de decizie din restaurante și hoteluri, baruri și cafenele vor vorbi despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre așteptările lor de la furnizori, dar și despre preferințele consumatorilor

Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, continuă și anul acesta seria evenimentelor Horeca Next Level, organizând pe data de 23 Mai 2017 singurul eveniment dedicat exclusiv dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum din segmentul băuturilor.

La Horeca Next Level – Trenduri Beverages, ediția 2017, factori de decizie din restaurante și hoteluri, baruri și cafenele vor vorbi despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre așteptările lor de la furnizori, dar și despre preferințele consumatorilor. Vom afla cum au evoluat oferta și cererea, atât per ansamblul pieței cât și individual, în funcție de specificul locației, care sunt principalele direcții abordate în alcătuirea meniurilor de băuturi, cum putem atrage și fideliza consumatorii șamd.

Vor participa:

  • Antreprenori, manageri de restaurante, baruri, wine bar-uri, cafenele, consultanți în domeniul food & beverages;
  • Reprezentanți ai unor importante lanțuri hoteliere;
  • Reprezentanți  ai celor mai importanți furnizori de băuturi,  ingrediente, echipamente și servicii pentru acest segment.

În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

Horeca Next Level – Trenduri Beverages, editia 2017, va avea loc pe data de 23 mai, la Sheraton Bucharest Hotel – Sala Platinum.

Editia 2016 a Horeca Next Level – Trenduri Beverages a reunit peste 130 de persone, proprietari si manageri de restaurante, hoteluri, baruri si cafenele, somelieri, consultanti in domeniul food & beverages. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a nu mai putin de 20 de speakeri, nume importante din industria Horeca, atat antreprenori si reprezentanti ai unor locatii de succes, cat si renumiti profesionisti din industria bauturilor.

Seria evenimentelor Horeca Next Level abordeaza trei tematici principale, de importanță majoră pentru profesioniștii din industria Horeca: Beverages, Food și Dessert.

Cele trei ediții din 2016 s-au bucurat de un real succes, reunind aproximativ 400 de participanți – antreprenori, manageri de restaurante, baruri si cafenele, consultanți, sommelieri, reprezentanți ai unor importante lanțuri hoteliere, reprezentanți  ai celor mai importanți furnizori de ingrediente și servicii. Fiecare dintre cele trei conferințe s-a bucurat de susținerea unor nume importante din industria Horeca în calitate de speakeri: chef-i, antreprenori, manageri ai unor locații de succes, renumiți profesioniști din domenii conexe etc.

Cmentariile sunt închise