Horeca Next Level – Pastry, Dessert & Coffee – 14 iunie 2022

Cel de-al doilea evenimente din seria Horeca Next Level – Pastry, Dessert & Coffee, are la baza ideea de structura inedita de conferinta care tine cont de felul in care patiseria-cofetaria fuzioneaza cu tabietul consumului de cafea, nu doar in preferintele oaspetilor. Evenimentul este organizat de Horeca Insight si va fi gazduit de Grand Hotel Bucharest (Hotel Intercontinental) pe 14 iunie.

Invitatii sunt asteptati incepand cu ora 9.30, iar o zi plina incepe cu bautura preferata a diminetilor noastre si evident panelul dedicat cafelei si bauturilor pe baza de cafea. Vom afla daca mai e loc de educarea a consumatorilor care au devenit barista amatori in ultimii doi ani si daca vara asta renuntam la flat white in favoare unui cold brew.

Cel de-al doilea panel din cadrul Pastry, Dessert & Coffee, este alocat dulcelui, momentul mesei care fascineaza adulti si copii deopotriva. Avem cu ce ne mandri, avem de unde alege si speakeri marcanti vor contribui cu experienta privind cum se face un desert impresionant. Totodata, abordam discutii legate de aparitia de cofetarii nisate si cum desertul poate garanta succesul unei mese in oras sau al unui eveniment important.

Panelul trei si cel care va incheia aceasta editie Horeca Next Level, aduce in fata invitatilor concepte inedite care se bucura de succes in randul oaspetilor romani. Micul dejun la pranz nu mai este un trend, e aici sa ramana ca obicei adoptat dupa doi ani marcati de mic dejun cand vrem, perpetuat desigur de munca de acasa. Croissantul de la brutaria preferata se potriveste foarte bine cu cafeaua de specialitate, sunt antreprenori care le-au adus impreuna in locatii concept.

Acces la conferința „PASTRY & DESSERT & COFFEE” 14 iunie 2022

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “PASTRY & DESSERT & COFFEE” (14 iunie 2022) este gratuită, în limita locurilor disponibile.  Înregistrați-vă aici.

ÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “PASTRY & DESSERT & COFFEE” (14 iunie 2022) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

Cmentariile sunt închise