Horeca Next Level – 31 mai 2016 Bucuresti

Food&Bar organizeaza pe data de 31 mai 2016, la Pullman Bucharest World Trade Center, sala New York, o noua editie Horeca Next Level,

Food & Bar, cea mai importantă resursă de know-how si informații pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o sesiune extraordinară de conferinţe şi discuții tematice despre obiceiurile și tendintele de consum în ceea ce privește băuturile din industria ospitalităţii. Factori de decizie din restaurante si hoteluri, baruri și cafenele vorbesc despre ofertă și cerere, asteptările lor de la furnizori, pe de o parte, și preferințele consumatorilor, pe de altă parte.

Horeca Next Level – Trenduri beverage este primul eveniment complex care cuprinde dezbateri despre amplul domeniu al băuturilor, tocmai pentru a vedea cum au evoluat oferta și cererea, atât individual în diferite categorii de locații, cât și per ansamblul pieței precum și principalele direcții abordate în alcătuirea meniurilor de băuturi. Aflăm împreună care sunt noutățile în domeniu ce instrumente avem la îndemână (și dacă nu le avem, le inventăm) pentru atragerea și fidelizarea consumatorilor.

[hr style=”dashed”]

Program Horeca Next Level

[hr style=”dashed”]

STUDII DE CAZ. ALCĂTUIREA MENIULUI DE BAUTURI ÎN LOCAȚII DE PROFILURI DIFERITE: RESTAURANT PREMIUM / FINE DINNING, CASUAL, BISTRO / LOUNGE, CAFENEA / BAR
10:00 – 11:00
Speakeri:

  • Dani Caramihai – Actionar Grupul Fratelli
  • Octavian Moldovan – Deputy General Manager Sheraton
  • Ion Biris – Managing partner Grupul Loft
  • Mihail Ginghina – Food & Beverage Manager Form

I. SPIRTOASE. CE VOR CONSUMATORII / CE OFERĂ BARURILE? LOCALURI PE VAL. CONCEPTE INEDITE

A. Cocktailuri în trend
11:.00 – 12:00
Speakeri:

  • Bogdan Nicolae – Manager Barmania
  • Costin Gache – Partner Interbelic
  • Vlad Hancu – Partner Shooteria
  • Sima Vasile Marian – Food and Beverage Manager Skybar Nomad

B. Băuturi nobile: vinars / brandy / coniac / armagnac
VS, VSOP, XO? Stim sa facem deosebirea? Cine este consumatorul de coniac în România?
12:00 – 12:30
Speakeri:

  • Liviu Grigorica – Master Blender & Ambassador Brancoveanu Vinars
  • Dragos Ghinea – Vinexpert

C. Ginul tonic, noua modă a verii?
12:30 – 12:45
Speaker:

  • Sorin Barbu – Proprietar La Finca Alioli

PAUZA DE MASA
12:45 – 13:30

II.BEREA. MAI MULTĂ VARIETATE ÎN MENIURILE LOCALURILOR.
Cum arată consumul pe categorii de localuri, ocazii și tipuri de bere. Cocktailurile cu bere, pe val.
13:30- 14:30
Speakeri:

  • Tiarnán Ó hAimhirgín – Vicepresedinte Vanzari si Distributie Ursus Breweries
  • Dani Caramihai – Actionar Grupul Fratelli
  • Daniel Mischie – Chief Operations Officer CityGrill
  • Valentin Vernea – Coproprietar Curtea Berarilor si the Syndicate

 

PAUZA CAFEA
14:30 – 15:00

III.VINUL. ÎNCEPEM SĂ DEVENIM CONSUMATORI EDUCAŢI DE VIN?
Creșterea consumului de vin (inclusiv de spumante) în Horeca. Instrumente de atragere a consumatorului (mai multe opțiuni de vin la pahar, oferte, promoții, degustări, evenimente tematice)
Trend de locaţii: wine bar-urile
15:00 – 16:15
Speakeri:

  • Liviu Popescu – Actionar Grupul Fratelli
  • Cătălin Mahu – Proprietar La Mama
  • Simona Mardale – Consultant 18 Lounge / Director Marketing Liliac
  • Sergiu Nedelea – Somelier, Fondator Wine Taste
  • Cezar Ioan – Publisher Vinul.Ro

IV. CAFELE SI BĂUTURI PE BAZĂ DE CAFEA
Consumatorii educati au început să facă diferența între cafeaua de calitate, de
origine, pregatită de barista și cafelele „comerciale”. Avem o cultură a cafelei în România? Ce înseamnă cafea de calitate?
16:15 – 17:00
Speakeri:

  • Radu Savopol – Propietar 5 to Go & Old Nick Pub
  • Adrian Simion – Proprietar Guido Coffee
  • Antonio Iftimescu – Proprietar Coftale

[hr style=”dashed”]

Expozitie

10.00 – 17.00 În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi alcoolice (spirtoase, vin, bere) si nonalcoolice, premixuri, piureuri, topping­uri si garnish­uri pentru cocktailuri şi alte bauturi, cafea si bauturi pe baza de cafea, ambalaje, demonstratii de bartending / mixologie si preparare a cafelei.

[hr style=”dashed”]

Acces la Horeca Next Level 2016

[hr style=”dashed”]

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level” (31 mai) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

[hr style=”dashed”]

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” (31 mai) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-u: office@foodbar.ro ) pana pe 26 mai.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[hr style=”dashed”]

 

Cmentariile sunt închise