Horeca Insight susține ospitalitatea românească alături de Bit Soft

Suntem conștienți că redeschiderea restaurantelor presupune multe provocări, iar operatorii din ospitalitate trebuie să facă din preocuparea pentru siguranța oaspeților o prioritate. Din acest motiv și pentru a fi alături cu soluții adaptate noii realități din industrie, Bit Soft a dezvoltat o platformă mobilă care:

  • preia și păstrează în siguranță datele clienților;
  • oferă clienților posibilitatea de a vedea meniul locației direct de pe propriul telefonul mobil. 

Platforma pusă la dispoziție gratuit de către Bit Soft, colectează și păstrează în siguranță datele rezervărilor și ofera oaspeților acces la meniul digital al locației. Este posibil ca momentan în piață să existe deja astfel de soluții pentru meniuri digitale, diferența este că Bit Soft dorește să-și arate sprijinul pentru industrie și să facă mai ușoară perioada de relansare prin oferirea acestei facilități fără niciun cost suplimentar. Pe lângă respectarea cerințelor autorităților, trebuie să avem în vedere și siguranța datelor personale ale viitorilor clienți și o gestiune cât mai bună a relației cu aceștia.

“Este important să ne aducem aminte că restaurantele au fost întotdeauna spații care au adus împreună oamenii, au creat un sentiment de comunitate, chiar și în cele mai dificile timpuri. Aceste vremuri aduc cu ele, pe lângă reconfigurarea vieții noastre, și o imensă oportunitate pentru partenerii noștri de a fi prezenți în viețile clienților lor, fiind în același timp, organizați și eficienți”. Bogdan Stanciu, Director General Bit Soft.

Prin folosirea platformei Bit Soft puteți asigura un flux de primire a clienților rapid, gestionat complet digital și ușor de implementat, conform cu cerințele în vigoare.

Dacă activezi în Horeca, îți dorești și te ajută această aplicație, trimite cererea ta folosind acest link.

 

 

Cmentariile sunt închise