Horeca Insight organizează în aprilie o noua ediție a Pastry & Dessert Trends

Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends, care va avea loc în data de 19 aprilie 2019, este singurul eveniment tip conferință dedicat antreprenorilor și profesioniștilor care activează în domeniul cofetărie-patiserie- brutărie și ariile conexe.

Programul conferinței cuprinde trei sesiuni tematice în care se va discuta despre cele mai noi tendințe din domeniu, despre oportunitățile de dezvoltare a business-urilor, despre  gusturile consumatorilor, dar și despre cele mai mari provocări cu care se confruntă jucătorii din piață.

La eveniment vor participa:

  • Antreprenori, manageri de cofetării, brutării, gelaterii, restaurante, hoteluri, cafenele, bistrouri, patiserii etc.
  • Factori de decizie din industria Horeca, top management, achizitori
  • Furnizori de ingrediente, produse, echipamente și servicii pentru industria deserturilor.

Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends se va desfășura pe data de 19 aprilie 2019 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.

Mai multe detalii despre speakeri, tematici și program, precum și despre modalitățile de înscriere puteți găsi aici

În paralel, va avea loc o expoziție de produse, ingrediente, soluții și servicii, prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

Cmentariile sunt închise