Festival du Bonheur – pour les gourmands va avea loc și anul acesta, de 1 Mai

Evenimentul organizat pe litoral se află în 2019 la cea de a treia ediție consecutivă. Festival du Bonheur – pour les gourmands va avea un spațiu amenajat pe 10.000 mp și peste 30 food-trucks cu diferite feluri de mâncare. Organizatorii estimează că numărul de vizitatori va depăși cifra de 80.000 de participanți înregistrată în 2018.

Festival du Bonheur – pour les gourmands se va desfășura în perioada 25 Aprilie – 1 Mai 2019 în același loc – zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanța.

”Anul acesta va fi și mai și! Nu doar ca ne așteptăm la un număr și mai mare de participanți (amatori de gastronomie, petrecăreți de cursă lungă care au nevoie de un boost de energie sau pur și simplu pofticioși), datorită Sărbătorilor pascale care vor întregi mini vacanța de 1 mai, nu doar că ni se vor alătura vendori noi cu produse inedite și delicioase, dar am transformat o obișnuită degustare de mâncăruri într-un show de excepție! Veți fi uimiți de aranjamentele originale, decorurile special create pentru acest eveniment și toate accesoriile care vor transforma evenimentul nostru într-o poveste din care nu mai vrei să pleci! Festivalulul oferă pe langă cele mai apreciate mâncăruri, muzică antrenantă asigurată de DJ, un bar ofertant și o amenajare inedită a zonei desăvârșită odată cu lăsarea serii de un spectaculos proiect de lumini ce va conferi magie amintirilor fotografice”, spun organizatorii.

Festival du Bonheur – pour les gourmands se va desfășura în perioada 25 Aprilie – 1 Mai 2019 în același loc ca și în anii trecuți, zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanța.

Pentru line-up-ul culinar au confirmat până acum următorii:
Arrosticini / Baz Burgers / Bubble Waffle / Camionetta / Cimbru / Creperie de Paris / Cot Cot pe Roți / Drunken Squid / Duma’s Van / Fane Curcanu’ / Furgoneta Street Chefs / Gourmet Street Food / Hound Dog / Indivan / La Nu Stiu Cine / Lazy Duck / Meat Busters / Mexican Buziness / Naked Corn / Nea Costache / Plescavita Van / Porumbescu / Satisfry / Smokin’ Pig / SMKD / Smoosh Smoothie & Juice Bar / Sweet Cotton Candy / The 6th Sense / The Bun  / The Pastry Truck / Time In / Utopia / VanFruct / Vanilla Elephant /  Via Gofreria / Vice Cream / Za German WurstWagen / Zobuian

Programul Festival du Bonheur pentru cele 7 zile de vacanță este:

25 aprilie    18.00 pm – 04.00 am
26 aprilie – 30 aprilie      12.00 pm – 04.00 am
1 mai           12.00 pm – 12.00 am

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Event Facebook:
https://www.facebook.com/events/297221890955493/

Pagină  Facebook Festival du Bonheur :
https://www.facebook.com/FestivalduBonheurRO/

Cmentariile sunt închise