Havana Club îndulcește vara cu noul rom îmbogățit cu arome tropicale: HAVANA CLUB CUBAN SPICED

Vara aceasta, Havana Club lansează pe piața din România Havana Club Cuban Spiced, primul rom autentic cubanez îmbogățit cu arome tropicale din portofoliul brand-ului. Noul produs este deja disponibil în hypermarket-uri din țară, online pe emag.ro,  precum și în locațiile partenere din marile orașe. Mai mult, consumatorii care încearcă noul Havana Club Cuban Spiced și înscriu bonul fiscal pe www.bethehost.ro pot câștiga o excursie de 7 zile în Cuba, dar și alte premii – invitații duble la Neversea Beach, skateboards, trotinete electrice și ceasuri sport.

Lansat pe piața din România și Marea Britanie, Havana Club Cuban Spiced are la bază un rom autentic cubanez, dublu învechit, îmbogățit cu arome și condimente tropicale. Gustul exotic este dat de notele de vanilie, nucșoară și cardamon, balansate de aromele de guavă coaptă, cocos și ananas proaspăt. Versatil și răcoritor, noul sortiment Havana Club este ideal pentru a fi mixat în cocktail-uri de vară, cunoscute în rândul iubitorilor de rom: Cuba Libre, Mojito sau într-un mix spiced alături de Ginger Beer.  

Consumatorii care cumpără o sticlă de Havana Club Cuban Spiced și încarcă bonul fiscal pe www.bethehost.ro în perioada 28 iunie – 30 septembrie intră în tragere la sorți pentru unul dintre următoarele premii din cadrul campaniei:

  • PREMIUL CEL MARE: o excursie de 7 zile pentru 4 persoane în Cuba, originea și sursa de inspirație a noului produs
  • 100 x de invitații duble la Neversea Beach
  • 30 x de skateboard-uri
  • 20 x de trotinete electrice
  • 20 x de ceasuri de sport

În online, lansarea Havana Club Cuban Spiced este marcată de 10 creatori de conținut (instagrammeri, vloggeri, artiști) precum Laura Giurcanu, Graure, Kiki Nuță, Amuly și Bruja. Ei au redat atmosfera tropicală și spiritul autentic cubanez ce caracterizează noul produs printr-o serie de video-urile creative ce pot fi urmărite pe paginile de Instagram și Facebook Havana Club Romania.

Cmentariile sunt închise